DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Venteliste

Artved & Artved

2. jul '20 kl. 20:00

Studie 2

Artved & Artved

Skriv dig på venteliste

Sommerscenen i Studie 2

To generationer mødes på scenen for første gang, når et af Danmarks store nye jazznavne, guitaristen Jacob Artved inviterer sin far, oboisten Max Artved med på Sommerscenen i Studie 2. Oplev de to stærke musikalske personligheder sammen i musik af bl.a. Gershwin og Tjajkovskij, mens værter fra P2 og P8 guider dig gennem koncerten.

Oboisten Max Artved er en ener i dansk musikliv. Gennem flere årtier strålede han som soloblæser i DR Symfoniorkestret, og hans smukke klang kan høres på over 50 cd-indspilninger med både kammermusik, soloer og orkesterspil.

Denne aften møder Max for første gang sin søn, jazzguitaristen Jacob Artved, på scenen i en koncert, hvor to musikalske verdener mødes og smelter sammen.

Jacob Artved er med sine kun 21 år et af de helt store nye navne på den danske jazzscene. Som teenager blev han optaget på Rytmisk Musikkonservatorium som den yngste elev nogensinde, men han tog hurtigt springet videre til New York, hvor han i dag spiller med nogle af de allerstørste på byens hotteste jazzscener.

Her er chancen for at opleve et sjældent musikalsk eksperiment, når lyden af Jacob Artveds toptunede jazzkvartet møder hans fars berømte oboklang sammen med tre klassiske strygere i musik af bl.a. Tjajkovskij, Gershwin og Poulenc.

Du kan også se frem til ren klassisk vellyd med toner af bl.a. Mozart og Carl Nielsen og en håndfuld af Jacob Artveds egne kompositioner, bl.a. fra hans nye album “Live at Jazzhus Montmartre” og særligt udvalgte numre med rødder i bluesen..

Værter på scenen er Niels Christian Cederberg (DR P8) og Stine Rosengren (DR P2).

Se alle koncerter på Sommerscenen

Max Artved
Kirstine Schneider
Stine Hasbirk
Joel Laakso
Jacob Artved
Cornelia Nilsson
Felix Moseholm Ben Besiakov

Jacob Artved

Max Artved

Vært

Niels Christian Cederberg

Vært

Stine Rosengren

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere