0Din kurv er tom
Få billetter tilbage Support: Gordi

Asgeir

21. okt '17 kl. 21:00

Studie 1

Asgeir

Event er afholdt

Asgeir

Islandsk stjerneskud skaber igen magi i DR Koncerthuset. Når Ásgeir gæster DR Koncerthusets Studie 1 til oktober, er det med hans længe ventede andet album i bagagen, fyldt med eksplosivt følsomme sange.

Fem år skulle der gå efter udsendelsen af debutalbummet, Dýrð í dauðaþögn (Dyrd i Daudathogn), som blev det bedst sælgende debutalbum i Islands imponerende musikhistorie. Det blev genudgivet i 2013 med engelske tekster af den amerikanske singer-songwriter John Grant og sendte Ásgeir ud på en omfattende Verdensturné med 300 koncerter på bare to år.

“Jeg kunne slet ikke finde ro til at skrive nye sange,” fortæller Ásgeir. Han gik først i gang med det nye album i december 2015, og Afterglow blev udsendt i maj i år. Det var en svær fødsel, alene fordi det gik så godt med debutalbummet. “Ja, for nu forventede publikum jo pludselig noget af mig,” siger han.

Afterglow er – som en anmelder har beskrevet det – melankolsk folkpop tilsat generøse doser af elektronik. Sangene er sjælfulde, og Ásgeirs karakteristiske bløde og stærke stemme kryber ind under huden. Ásgeir glæder sig til at spille de nye sange for et dansk publikum.

“Publikum kan forvente, at vi tager musikken til et helt nyt niveau, end vi tidligere har gjort. Denne gang har vi også én på keyboard med på scenen, så vi nu er seks mand i alt. Det bliver en noget mere kraftfuld performance, vi kommer til at levere, og mange af sangene fra debutalbummet kommer vi også til at spille i helt nye arrangementer,” fortæller Ásgeir.

Han har to gange tidligere spillet i DR Koncerthuset og husker det som “en meget smuk oplevelse med et virkelig imødekommende publikum.” “Mit band og jeg glæder os altid til at komme til København. Det er en af de byer i verden, vi holder allermest af,” fortæller Ásgeir.

Support: Gordi

 

Studie 1

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 1? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter