0Din kurv er tom
Få billetter tilbage support: Dem Atlas + DJ Dem Atlas, Lioness & DJ Keezy

Atmosphere

27. apr '19 kl. 20:00

Studie 2

Atmosphere

Event er afholdt

Atmosphere

Amerikanske Atmosphere har leveret hip-hop af allerhøjeste kvalitet i mere end to årtier. De har formået at holde sig aktuelle ved at justere deres lyd og lyrik fra album til album og ved deres utallige koncerter uden at gå på kompromis med dem selv.

Atmosphere består af rapperen Slug og produceren Ant fra Minneapolis, og lige siden deres debutalbum ”Overcast” udkom i 1997 til deres seneste udgivelse ”Mi Vida Local” fra 2018, har gruppens musik udviklet sig på en måde, der adskiller dem fra andre rapnavne. De har aldrig fulgt tidens trends eller forsøgt at bevare den samme sound fra album til album.

Som bannerfører på independent-pladeselskabet Rhymesayers som repræsenterer andre legendariske artister som Brother Ali, MF DOOM, Dilated Peoples og Aesop Rock, har Atmosphere altid stræbet efter at finde den perfekte formular for deres sange.

Produceren, Ant, sørger for at definere deres lyd, som nogle gange er upbeat og sjov og andre gange mere følsom og personlig. For at føre sin vision ud i livet, har han brugt timevis i sin kælder på at terpe musik med en stor samling af plader, en keyboard-sampler, en pladespiller og en 4-track mixer.

På den lyriske side komplimenterer rapperen, Slug, Ants beats perfekt med sine dybe og eftertænksomme tekster. Han taler til folket på både det personlige og emotionelle plan, når han leverer sine bars på et teknisk højt niveau.

Selvom de kan betragtes som hip-hop-veteraner, viser Slug og Ant ingen tegn på, at de sætter farten ned i deres jagt på at opnå deres mål. Deres passion og kreative gnist lyser klarere end nogensinde før, og de har stadig masser af historier at fortælle, hvilket er tydeligt på deres seneste album ”Mi Vida Local”. Albummet handler om det sted, hvor det hele startede, Minneapolis, og stedet, hvor Slug og Ant arbejdede utrætteligt med at finpudse deres lyd – i Ants kælder. Albummet, kalder de ”muligvis det bedste vi har lavet”, og det varsler om, at man som publikum kommer til at opleve Atmosphere i topform, når de kommer til DR Koncerthuset, Studie 2.

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere