0Din kurv er tom
Aflyst

Aura Dione

24. apr '20 kl. 20:00

Studie 2

Aura Dione

Event er afholdt

Aura Dione

I DR Koncerthuset kan du endnu engang opleve en af Danmarks skønneste popmusikere med internationalt format, Aura Dione. Den karismatiske sangerinde kommer med nye sange og kendte hits som ”Geronimo” og ”Love Somebody” i Studie 2.

Missede du Aura Diones fantastiske koncert i DR Koncerthuset sidste gang, har du nu muligheden for at opleve Aura Diones countryinspirerede popmusik i DR Koncerthuset, når hun gæster Studie 2. Her lukker hun publikum ind i hendes personlige univers af hjerteskærende kærlighedshistorier og umiddelbare livsglæde og ligesom sidst kommer hun med nyt materiale i bagagen.

Efter mange timer alene med sin guitar, har den prisvindende kunstner nemlig komponeret en bunke nye sange og den første der har set dagens lys, er den sprudlende selvstændighedserklæring ”Shania Twain”.
Den nye single er en hyldest til en af slut-90’ernes største kvindelige musikikoner, af samme navn, og et moderne anthem om, at leve i nuet, give slip på fortiden og stædigt blive ved med at elske med et åbent hjerte.

Siden debutalbummet ”Columbine”, fra 2009, har Aura Dione haft flere store internationale hits som ”I Will Love You Monday” og ”Geronimo” for blot at nævne et par stykker, og specielt i Tyskland gik hun direkte ind i ”Top of the Charts” med ”Geronimo” fra albummet ”Before The Dinosaurs”.

Med 4.5 millioner solgte singler, mere end 18 millioner Spotify streams og 17 millioner views på YouTube, må man sige, at den populære sangerinde efterhånden har sat sig tungt på musikscenen. Udover at være blevet belønnet med platinplader i Tyskland, Østrig og Schweiz samt en guldplade herhjemme, har Aura Dione også vundet ”Årets Danske Hit”, ”Årets Danske Kvindelige Kunstner” og ”Årets Danske Pop Udgivelse” ved DMA – Danish Music Awards.

Yderligere har man også haft muligheden for at se hende i programserien ”Toppen Af Poppen”, hvor hun sæson 7 i 2017 blandt andet fortolkede sange af Burhan G, Caroline Henderson, Michael Falch og Karl William.

Glæd dig til at komme helt tæt på den umiddelbare og samtidige helt unikke sangerinde og sangskriver Aura Dione i DR Koncerthuset, og ventetiden kan du bruge på at se musikvideoen til Aura Diones charmerende musikvideo til ”Sunshine”:

 

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter, tilmeld dig vores nyheder