DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Baal

18. okt '20 kl. 20:30

Studie 2

Baal

Event er afholdt

The Quiet Session

Baal har de seneste 25 år skabt sig et ry som et af landets bedste livebands med højenergisk rockmusik båret frem af den gode melodi og frontmand Bjørn Fjæstads uforlignelige vokal. I 2020 kan publikum opleve bandet i et akustisk univers sammen med strygekvartet LiveStrings i Studie 2.

Koncerten med Baal den 3. maj 2020 kl. 20.30 er udsat til den 18. oktober 2020 kl. 20.30. Har du billet til koncerten, er du blevet kontaktet af DR Koncerthusets kundecenter på mail. Din billet er også gyldig til den nye koncertdato. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. covid-19

Baal har gennem de seneste år har fået lyst til at prøve kræfter med et mere gennemsigtigt, afdæmpet og knap så højspændt udtryk – derfor går bandet nu i studiet for at indspille nyt materiale og genindspille nogle af de smukkeste sange fra de sidste 25 år i et nøgent, ærligt og mere akustisk univers med fokus på det allermest væsentlige: Melodien og den smukke vokal.

Musikken udkommer i begyndelsen af næste år og til oktober lukker Baal publikum indenfor i Studie 2 til en koncert med nummererede pladser under titlen ”The Quiet Session”. Her tager bandet de nye sange og kendte numre fra de sidste 25 år fra studiet og ind i på livescenen.

I Studie 2 medbringer Baal den fantastiske strygekvartet Livestrings, som har spillet lignende koncerter med en lang række af de største danske kunstnere som bl.a. Lukas Graham, Søren Huss og MØ samt ingen ringere end Eminem og Kanye West ved deres koncerter på Orange Scene under Roskilde Festival.

For godt og vel 25 år siden brugte Baal debuten ”Sensorama” som katapult og viste tilbage i 1996 et sjældent set musikalsk tæft og på rekordtid befandt de sig i toppen af den danske rockbølge, som skyllede indover landet i disse år. Musikanmelderne kastede begejstrede anerkendelser deres vej og det danske rockpublikum tog samtidigt kærligt imod deres indtog og meget tidligt og til stadighed i dag godt 25 år efter har Baal en ultradedikerede fanskare.

Baals særegne aftryk på den danske rockscene mærkes for alvor i kraft af deres sprudlende, fanden-i-voldsk og utilregnelige sceneshows, hvor Bjørn Fjæstads vokalregistre er lynaflederen, der kanaliserer bandets gnistrende rockmusik ud til publikum – men i Studie 2 får hardcore fans og alle andre, der investerer i en aften i selskab med Baal og Livestrings, en neddæmpet, anderledes, men så absolut en uforglemmelige, gåsehudsfremkaldende og unik aften.

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Har du billet til koncerten, kontaktes du direkte af DR Koncerthuset senest to uger inden koncerten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere