0Din kurv er tom
Udsolgt DJ: Christian d'Or

Baal

30. apr '22 kl. 21:00

Studie 2

Baal

Efter koncerten spiller Christian d’Or til Sidste Omgang i Studie 1. Christian d'Or er et elsket navn i det danske dj- og musikmiljø, som gennem en lang årrække har været garant for selektioner og produktioner af tårnhøj kvalitet. Typisk med et touch af disco, men også med en nysgerrighed og forståelse for andre genrer og lyde.

Event er afholdt

The Quiet Session

Baal har de seneste 25 år skabt sig et ry som et af landets bedste livebands med højenergisk rockmusik båret frem af den gode melodi og frontmand Bjørn Fjæstads uforlignelige vokal. Nu kan publikum opleve bandet i et mere akustisk univers sammen med strygekvartetten LiveStrings i Studie 2.

Vi garanterer en neddæmpede, anderledes, uforglemmelige, gåsehudsfremkaldende og unik aften når Baal besøger Studie 2 sammen med strygekvartetten LiveStrings.

Baal har gennem årene fået lyst til at prøve kræfter med et mere gennemsigtigt, afdæmpet og mere håndholdt udtryk – oftest brugt flittigt i forbindelse med bandets mange teater-kompositioner og med små afstikkere på bandets egne albums gennem årene.

Lysten til at gå linen ud i dette lydunivers er blevet større med tiden og derfor tog bandet i studiet med den fantastiske strygekvartet LiveStrings for at indspille nyt materiale og genindspille nogle af de smukkeste sange fra de sidste 25 år i et nøgent, ærligt og mere akustisk univers med fokus på det allermest væsentlige: Melodien og den smukke vokal.

“The Quiet Session” er på mange måder en modpol til bandets tidligere udgivelser. Det er et modent band i en mere neddæmpet, eftertænksom udgave – indspillet live & umiddelbart – iklædt Christoffer Møllers smagfulde stryger-arrangementer og perfekt doseret af LiveStrings.

Det er Baal i det allersmukkeste hjørne med melodier, du ikke kan ryste af dig – og med en af landets allerbedste mandlige vokaler i front.

“The Quiet Session” er den perfekte ledsager til de lange, lyse nætter eller mørke vinterdage. Til dovne søndage eller nedtrapning efter lange hverdage. Det er musik til eftertanke, fordybelse, ro & nærvær.

Til koncerten i Studie 2 medbringer Baal LiveStrings, som har spillet lignende koncerter med en lang række af de største danske kunstnere som bl.a. Lukas Graham, Søren Huss og MØ samt ingen ringere end Eminem og Kanye West ved deres koncerter på Orange Scene under Roskilde Festival.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter