Få billetter tilbage Support: L.A.

Band of Horses

4. mar '17 kl. 20:00

Koncertsalen

Band of Horses

Event er afholdt

Band of­ Horses

Med udgivelsen af debutalbummet ”Everything All The Time” i 2006, blev Band of Horses hurtigt placeret på landkortet som det nye, solide indierockband i USA. Opfølgerne ”Cease To Begin”, ”Infinite Arns” og ”Mirage Rock” blev alle hyldet af anmeldere såvel som fans som solide rockalbum, der gav os singler som ”The Funeral” og ”No One’s Gonna Love You” og førte bandet på turnéer verden over, med prominente kunstnere som Neil Young og My Morning Jacket.

Amerikanske indierockere er blevet voksne

Forsanger Ben Bridwell er den uomtvistelige primus motor i Band of Horses. Udover at skrive al lyrik til bandets følsomme, country-twistede indierock, er alle bandmedlemmer blevet skiftet ud siden debuten. Den nuværende konstellation har dog været i spil siden den grammy-nominerede ”Infinite Arms”, og består – udover Bridwell – af Ryan Monroe, Tyler Ramsey, Bill Reynolds og Creighton Barrett.

Band of Horses’ femte udspil har fået titlen ”Why Are You OK?” og udkom på pladeselskabet Interscope den 10. juni i år. Pladen er produceret af Jason Lytle fra kultindiebandet Grandaddy, og har ingen mindre end Rick Rubin, der tidligere primært har produceret hip hop og heavy metal, med som executive producer og mentor.

Med ”Why Are You OK?” starter Band of Horses på et nyt kapitel i bandets historie. Tidligere blev bandmedlemmer skiftet ud, og hvert album skulle gerne optages i nye, mærkelige omgivelser, så isoleret fra omverdenen som muligt. Den nu 38-årige Bridwell er gift og har fire døtre. Han er blevet voksen, og med dette album havde han ikke behov for at isolere sig for at indspille. Derimod blev sangene skrevet i hans studie hjemme i familiens garage i South Carolina.

Resultatet af dette nye kapitel i bogen om Band of Horses er, at det er et voksent band, der snart kommer til Danmark igen i begyndelsen af 2017. Bandets leveregel er, at hvis du omgiver dig med mennesker, du elsker, skal alting nok gå. Og det kommer uden tvivl til at gå over al forventning, når Band of Horses gæster Koncertsalen i DR Koncerthuset næste år.

 

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere