Udsolgt

Bangarra Dance Theatre – Spirit 2017

18. okt '17 kl. 20:00

Studie 2

Bangarra Dance Theatre – Spirit 2017

Event er afholdt

Bangarra Dance Theatre

Bangarra Dance Theatre er Australiens førende aboriginer-dansekompagni. Hædret over hele verden for sin autentiske tilgang til historiefortælling, særegne stemme og bevægende forestillinger.

BANGARRA DANCE THEATRE
SPIRIT 2017

Bangarra Dance Theatre er Australiens førende aboriginer-dansekompagni. Hædret over hele verden for sin autentiske tilgang til historiefortælling, særegne stemme og bevægende forestillinger.

Spirit 2017 viser det bedste fra Bangarras repertoire i en kraftfuld kulturel fejring. Fra den sidste udånding ved solnedgang, til første lysstråle ved dagens begyndelse, fører forestillingen publikum gennem naturens mystik og små poetiske fortællinger.

Med moderne danse-elementer kastes publikum gennem 40.000 års kulturhistorie og gør Spirit 2017 til en uforglemmelig oplevelse.

På dansescenen er Bangarra Dance Theatre umulige at komme udenom, med sin særegne måde at fortolke og performe 40.000 års kulturhistorie skriver de sig ind som Australiens førende aboriginer dansekompagni. De fortæller en historie om aboriginernes særlige forbindelse til den spirituelle frihed og kærlighed til naturen. Men Bangarra er også den barske fortælling om at høre til, men alligevel ikke være inkluderet i et samfund.

Når Bangarra Dance Theatre gæster København med forestillingen Spirit er det for at præsentere det ypperste fra de sidste tre årtier. De traditionelle aboriginale danse blandes med moderne dans af kompagniets faste dansere, der alle har en baggrund i det oprindelige australske folk. Spirit fører publikum gennem naturens mystik og små poetiske fortællinger, fra den sidste udånding ved solnedgang, til første lysstråle ved dagens begyndelse.

Bangarra Dance Theatre har en mission om at lave inspirerende dans der forandrer det samfund de er en del af. Og med deres særegne stemme kan det måske også forandre de samfund, der får mulighed for at opleve kompagniet. Dansekompagniet ser både på fortiden, nutiden og måske fremtiden. Men vil man bare gerne nyde en forestilling med enestående moderne dans, så er Spirit også forestillingen for dig. Uanset, hvad kan man forvente at få en uforglemmelig oplevelse.

Moderne dans: Stephen Page, Bernadette Walong-Sene. Traditionel dans: Djakapurra Munyarryun. Musik: David Page. Traditionelle sange: Djakapurra Munyarryun. Set-design: Jacob Nash. Kostumer. Jennifer Irwin

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Få først besked om nye koncerter