0Din kurv er tom
Få billetter tilbage Support: IVYxM og Tim Schou

Barbara Moleko Trio

21. mar '18 kl. 20:30

Studie 2

Barbara Moleko Trio

Event er afholdt

Barbara Moleko Trio

Med to succesfulde albums i ryggen, deltagelse i ’Toppen Af Poppen’ og adskillige store koncerter på CV’et er Barbara Moleko blevet dansk folkeeje. Nu drager hun på tour i akustisk og intime rammer i foråret 2018.

Barbara udgav sit debutalbum ’Lykken Er…’ i efteråret 2012, og fik bred medvind fra det danske medielandskab, hvor bl.a. Information markerede hendes entre, med ordene: ”Velkommen til Barbara Moleko – Du har en stemme, der fortjener at blive hørt” mens også Gaffa, BT og Politiken gav hende store roser med på vejen. Albummet var en stor succes og gik top ti på iTunes. Hun modtog derudover en guldcertificering for singlen ’Dum For Dig’. I kølvandet på debutalbummet blev hun nomineret til DMA, Steppeulven, Gaffa Awards og Zulu Awards og efterfølgende har hun optrådt til et væld af udsolgte koncerter, samt tv-shows og Dronningens 75-års fødselsdag.

Hvor ’Lykken Er…’ kredsede om at søge lykken og hendes egen identitet, blev efterfølgeren ’Bapsz’ fra 2015, et album som i højere grad afspejlede en artist der netop havde fundet sin identitet, men som til stadighed dyrkede dét, at søge lykken i hverdagen og i alle relationer. Dette album blev også varmt modtaget med hits som ’Gør Mig Lykkelig’, ’Tag Min Hånd’ og ’Paranoia’, hvor første blev mest spillede på P3 og P4 i 2015.

Barbara bor i dag på Nørrebro, men med en opvækst i Mozambique, Sydafrika og Vanløse har Barbara Molekos liv været et sansebombardement af billeder – fra sydens støv til nordens stenbro, fra afrikansk jazz og amerikansk soul til danske viser – hvilket alt sammen kommer til udtryk i hendes lydunivers.

Af inspirationskilder kan der blandt andre nævnes Nina Simone, Erykah Badu og Ella Fitzgerald. Hendes sange bærer præg af personlige erfaringer og centrale temaer, som de fleste kan nikke genkendende til. Hun formår at skrive sange med en let tilgængelighed og en umiddelbar simpelhed, som dog alligevel rammer noget dybere. Hun besidder en kæmpe force med hendes smukke og genkendelige stemme, som kan vælte de fleste bagover.

Hun er nu klar med en ny Danmarks-tour, så går man med et ønske om at høre Barbara Moleko live, er det nu der skal slås til.

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere