0Din kurv er tom

Basie for børn

21. okt '21 kl. 14:00

Studie 3

Basie for børn

Basie for børn

Oplev historien om jazzikonet Count Basie og lær nogle af hans største hits og klassikere at kende. Count Basie var kendt for at være en barnlig sjæl, og hans musik swinger stadig i dag – for både børn og voksne.

Aldersgruppe: 6-9 år

”Basie for børn” fortæller historien om Count Basie, og om hvordan han blev et ikon i 1930’erne og 1940’ernes musikverden. Orkestret sender publikum på en rejse tilbage i tiden, hvor de vil se, hvordan verden så ud på den tid både omkring og i Count Basies orkester, alt sammen fortalt gennem spændende og nye fortolkninger af Basies hits og klassikere.

Basie var kendt for at være en barnlig sjæl, hvilket man tydeligt kan høre i hans musik – og dermed har den altid været som skabt til børn. Kom og mød en af jazzens store helte og få gode idéer til hele familiens jazz-playlist!

Medvirkende:
Oilly Wallace, sax
Zier Romme, klaver
Matthias Petri, bas
Malte Arndal, trommer

Denne koncert fra DR Musikariet er støttet af fondsmidler og er derfor gratis at deltage i, bortset fra et mindre billetgebyr.

Koncerten kan også opleves den 14. oktober 2021 klokken 11.00. Læs mere her 

 

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter