0Din kurv er tom
Aflyst

Beethoven 250 – Fabio Luisi

17. dec '20 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Beethoven 250 – Fabio Luisi

Event er afholdt

Beethoven 250 – Fabio Luisi

Beethovens 250-års fejring afsluttes med et enestående værk, hvor Beethoven priser selve livet: Missa solemnis. Overjordisk smuk og visionær musik, som her kan opleves med DR Koncertkoret, DR Symfoniorkestret, fire udsøgte sangsolister og chefdirigent Fabio Luisi på podiet.

Koncerten er AFLYST i henhold til regeringens retningslinjer pr. 9. december 2020. Har du billet til koncerten, kontakter DR Koncerthuset dig direkte på mail.

Den store fejring af Beethovens 250-år afrundes på hans dåbsdag, 17. december. Hans fødselsdato er nemlig ikke kendt. Og afslutningen sker med Beethovens største koncertværk overhovedet: Missa Solemnis, der er skrevet for kor, orkester og fire sangsolister.res

Missa Solemnis er komponeret over den latinske tekst, der bruges ved katolske gudstjenester. Beethoven var født i en katolsk familie, men var ikke religiøs i traditionel forstand. Hans storslåede Missa Solemnis er da heller ikke på nogen måde gudstjenestemusik, men et koncertværk til en åndfuld, universel tekst.

Beethoven skabte her, sent i sit liv, en vision om livets under. En taksigelse af selve det at være til. Det er blændende smukt og samtidig renfærdigt klassisk. For chefdirigent Fabio Luisi er der ingen tvivl: ”Missa Solemnis er et af de mest spirituelle musikværker, der nogensinde er skrevet.”

Koncerten kan også opleves den 18. december 2020 klokken 19.30. Læs mere her

Program


Beethoven

Missa solemnis

Dirigent

Fabio Luisi

Solist, sopran

Christina Landshamer

Solist, mezzosopran

Theresa Kronthaler

Solist, tenor

Werner Güra

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere