DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Beethoven 250 – Fabio Luisi

18. dec '20 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Beethoven 250 – Fabio Luisi

Event er afholdt

Beethoven 250 – Fabio Luisi

Beethoven’s 250-year anniversary celebrations culminate in an outstanding work, where Beethoven praises life itself: Missa solemnis. In his last great work for choir, orchestra and vocal soloists, Beethoven rises above mankind and gives us all his blessing in the final choral movement Benedictus. This is divinely beautiful and visionary music, which can be experienced here with the Danish National Concert Choir, the Danish National Symphony Orchestra, four exceptional vocal soloists and Chief Conductor Fabio Luisi on the podium.

Den store fejring af Beethovens 250-år afrundes på hans dåbsdag, 17. december. Hans fødselsdato er nemlig ikke kendt. Og afslutningen sker med Beethovens største koncertværk overhovedet: Missa Solemnis, der er skrevet for kor, orkester og fire sangsolister.

Missa Solemnis er komponeret over den latinske tekst, der bruges ved katolske gudstjenester. Beethoven var født i en katolsk familie, men var ikke religiøs i traditionel forstand. Hans storslåede Missa Solemnis er da heller ikke på nogen måde gudstjenestemusik, men et koncertværk til en åndfuld, universel tekst.

Beethoven skabte her, sent i sit liv, en vision om livets under. En taksigelse af selve det at være til. Det er blændende smukt og samtidig renfærdigt klassisk. For chefdirigent Fabio Luisi er der ingen tvivl: ”Missa Solemnis er et af de mest spirituelle musikværker, der nogensinde er skrevet.”

Koncerten kan også opleves den 17. december 2020 klokken 19.30. Læs mere her

 

Program


Beethoven

Missa solemnis

Conductor

Fabio Luisi

Soloist, soprano

Christina Landshamer

Soloist, mezzo soprano

Theresa Kronthaler

Soloist, tenor

Werner Güra

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter