DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Udsolgt

Beethoven 250 – Leonidas Kavakos

8. okt '20 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Beethoven 250 – Leonidas Kavakos

Udsolgt

Beethoven 250 – Leonidas Kavakos

DR Symfoniorkestret fortsætter fejringen af Beethovens 250 år med verdensstjernen Leonidas Kavakos som både violinsolist og dirigent. I Pastoralesymfonien fortæller Beethoven om mennesket i lykkelig balance med naturen, og i hans Violinkoncert møder vi det frie individ i harmoni med sine medmennesker.

Beethoven har mange sider. Derfor fejrer DR Symfoniorkestret hans 250-års fødselsdag med en række koncerter, der tilsammen kommer rundt om den store komponist. Denne gang gælder det Beethoven som humanist – en kunstner med grænseløs kærlighed til menneskelivet.

Symfoni nr. 6, Pastoralesymfonien, beskriver naturen og livet på landet. Beethoven tog ofte væk fra storbyen Wien for at få fred. Ikke kun for at nyde naturens skønhed, men for at opleve en verden i balance – og sig selv i balance med verden. Symfoniens naturscener fortæller om en universel fred. Det gør Pastoralesymfonien til hans smukkeste og mest harmoniske.

I sin Violinkoncert viser Beethoven, at individet og fællesskabet ikke behøver at være modsætninger. Sigter man efter et fælles mål, kan mennesket opnå det største – sådan synes idéen at være bag Beethovens enestående violinkoncert. Opførelsen denne aften forener solist og orkester tættere end nogensinde, for violinisten Leonidas Kavakos er samtidig som dirigent.

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Har du billet til koncerten, kontaktes du direkte af DR Koncerthuset senest to uger inden koncerten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Program


Beethoven

Violinkoncert

Beethoven

Symfoni nr. 6, Pastorale

Dirigent og solist

Leonidas Kavakos

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere