0Din kurv er tom
Få billetter tilbage Support: Jane Weaver

Belle & Sebastian

21. feb '18 kl. 20:00

Studie 1

Belle & Sebastian

Event er afholdt

Belle & Sebastian

Den charmerende skotske indiesekstet med Stuart Murdoch i front vender tilbage til Danmark med nyt materiale og velkendte melodier. Belle and Sebastian har et nyt album i støbeskeen hvorfra singlen We Were Beautiful er forløber.

Belle and Sebastian har et nyt album i støbeskeen, gruppen har netop afsluttet en tour i USA og Canada, og til næste år får Europa fornøjelsen af det seksmand høje orkester og deres sensible indiepop-perler. I sommer udgav Belle and Sebastian deres første single, ”We Were Beautiful”, i to år. Et track, der som en “..Pet Shop Boys-like curveball that explodes into a quintessential B&S chorus” ifølge The Sunday Times.

Gruppen blev dannet tilbage i 1996 og har ni album bag sig. Deres debutalbum Tigermilk blev skabt på tre dage og opfølgeren If You’re Feeling Sinister høstede stor ros, og Spin Magazine udråbte albummet til et af de 100 bedste albums udgivet mellem 1985-2005.

Det er snart tre år siden at Belle and Sebastians seneste album, Girls in Peacetime Wants To Dance, udkom. Samme sommer tog Belle and Sebastian, der udgøres af Stuart Murdoch, Stevie Jackson, Chris Gedder, Richard Colburn, Sarah Martin, Bobby Kildea og Dave McGowan albummet under armen og optrådte på Glastenbury festival og i O2 Academy.

Belle & Sebastian optrådte til FredagsRock i Tivoli tilbage i 2015, hvor de, ifølge Gaffa, Med ubesværet letsindighed og opløftende energi blev dansefesten indledt af det veloplagte orkester, der kontinuerligt granskede forskellige musikalske landskaber både med instrumentering og fremtoning”.

Belle & Sebastian er lige blevet færdig med deres Nordamerikanske turne, der inkluderede optrædener ved Osheaga Festival og det famøse Hollywood Bowl. Til næste år vender bandet tilbage til Danmark, og publikum kan se frem til nyt materiale og velkendte melodier fra de skotske indiepoppere, når de indtager Studie 1 i DR Koncerthuset til februar.