0Din kurv er tom

Ben Harper

23. jun '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Ben Harper

Event er afholdt

Ben Harper

Kæmpetalentet Ben Harper vender tilbage til København. Arrangørerne bag den netop aflyste Komos Festival har arbejdet hårdt for fortsat at kunne præsentere flere af navnene fra årets Komos Festival, på nye spillesteder rundt omkring i landet.

Nu tilføjes endnu et navn fra årets festivalplakat. Det er nemlig lykkedes DR Koncerthuset at sikre besøg fra et af årets absolutte hovednavne, Ben Harper, der giver koncert i Koncertsalen lørdag den 23. juni.

Som en af verdens mest anerkendte og elskede singer/songwriters har Ben Harper igennem sin karriere høstet stribevis af anmelderroser og priser. Hele tre Grammy-priser og 13 studiealbums er det blevet til over årene, og det er et storslået arsenal af sange, Ben Harper har med sig i tourbussen. Harpers eminente bagkatalog er præget af hans opvækst i bedsteforældrenes musikforretning og spænder over mange genrer – fra det skrøbelige folk’ede mesterværk ‘Waiting On An Angel’ til den reggae-vuggende støjeksplosion ‘With My Own Two Hands’.

Der hersker vist ingen tvivl om at Ben Harper er en artist, der så absolut falder i danskernes smag. Faktisk så meget at man, sidste gang Ben Harper var i Danmark for at spille i 2012, valgte at flytte den planlagte koncert i Store Vega til et større spillested, for at imødekomme den enorme efterspørgsel, nemlig Falconer Salen, men også her blev billetterne revet væk. Nu er sangskriver-legenden altså tilbage i Danmark og mon ikke at der endnu engang bliver kamp om billetterne.

Ben Harper er kendt for at være en karismatisk performer, der sammen med sine dygtige musikere levere et evigt aktuelt, tilbage-til-rødderne protestsangsunivers, der svinger og groover i en fusion af klassiske genrer.

Glæd dig til at opleve, et af de måske største nulevende musikalske talenter indtage Koncertsalen i en spektakulær solokoncert.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere