0Din kurv er tom
Venteliste

Benjamin Koppel Jazz Galla

26. apr '18 kl. 20:00

Studie 2

Benjamin Koppel Jazz Galla

Skriv dig på venteliste

Class of 1958

Siden 2013 har Jazz Galla turneret for fulde huse med forskellige shows og en lang række af landets største stemmer og bedste entertainere. I 2018 hylder Benjamin Koppel Jazz Galla Class of 1958.

Class of 1958 – Benjamin Koppel Jazz Galla hylder Prince, Michael Jackson, Madonna

Siden 2013 har Jazz Galla turneret for fulde huse med forskellige shows og en lang række af landets største stemmer og bedste entertainere.

I 2018 hylder Benjamin Koppel Jazz Galla Class of 1958 – levende og afdøde legender: Madonna, Prince, Michael Jackson, Kate Bush mm. i anledningen af deres 60 års fødselsdag. De excentriske super stjerner har leveret en sangskat som indeholder nogle af de mest opløftende popsange, store ballader og power hits som verden har kendt!

Koncerten d. 26 april byder på alle de største hits fortolket af Kaya Brüel, Bobo Moreno og Marie Carmen Koppel i gennemswingende og jazzede udgaver, akkompagneret af nogle af landets bedste jazz musikere. Så der er lagt op til en glamourøs og sprudlende aften i selskab med Benjamin Koppel Jazz Galla.

Benjamin Koppel er rundet af en stor musikalsk familie. Som 15-årig var han medstifter af soul/rock-orkestret Tournesoul og dannede samtidig sin egen jazz-kvartet, der i 1993 udgav debut-cd’en Benjamin Koppel Quartet. I 1992 modtog han, som den første jazzmusiker, Jacob Gades Legatets store pris.

Hans virtuositet og musikalske overskud befinder sig lige godt i både jazz, soul, pop og klassiske sammenhænge og han har markeret sig utrolig stærkt inden for disse genrer både i Danmark og internationalt.

Hans saxofonspil kan høres på en lang række danske cd’er med bl.a. Danseorkestret, Moonjam, Rugsted & Kreutzfeldt, Maria Montell, Marie Carmen Koppel, Hanne Boel, Alberte Winding, Sanne Salomonsen samt soundtracks til adskillige film, tegnefilm – bl.a. Jungledyret Hugo – og balletter.

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere