Venteliste Varighed ca. 90 min.

Benjamin Koppel Jazz Galla Goes Motown

26. jan '17 kl. 20:00

Studie 2

Benjamin Koppel Jazz Galla Goes Motown

Event er afholdt

Benjamin Koppel Jazz Galla Goes Motown

BENJAMIN KOPPEL JAZZ GALLA GOES MOTOWN feat. SZHIRLEY, SØREN SKO & MARIE CARMEN KOPPEL

Kom med til et brag af en fest med ’The Motown Sound’ i en gedigent swingende og jazzet version. Kapelmester Benjamin Koppel står i spidsen for Jazz Galla-ensemblet, og inviterer publikum med på rejse til 1960’ernes Detroit – byen, hvor det banebrydende pladeselskab Motown blev grundlagt i 1959.

Oplev kæmpehit fra Motown-artister som Stevie Wonder, The Supremes, The Jackson 5 og Marvin Gaye fortolket af de veloplagte stjernesolister Szhirley, Søren Sko og Marie Carmen Koppel. På scenen får sangerne musikalsk opbakning af et hold af fremragende og anerkendte danske musikere.

Siden den første koncert med Benjamin Koppel Jazz Galla under Summer Jazz 2013 har ensemblet turneret Danmark tyndt og spillet for fulde huse. Gang på gang har denne festlige flok formået at fortolke og forny populære klassikere med et jazzet twist, og denne gang bliver ingen undtagelse.

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere