0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

BENT FABRICIUS-BJERRE & LIVESTRINGS

5. sep '18 kl. 20:00

Koncertsalen

BENT FABRICIUS-BJERRE & LIVESTRINGS

Event er afholdt

BENT FABRICIUS-BJERRE & LIVESTRINGS

Der venter en helt særlig musikalsk oplevelse, når Bent Fabricius-Bjerre og strygerkvartetten LiveStrings besøger DR Koncerthusets Koncertsal. Sammen med udvalgte solister vil de fremføre nogle af de mest kendte værker fra Bent Fabricius-Bjerres lange og produktive liv.

En god melodi går aldrig af mode. Det viser den folkekære Bent Fabricius-Bjerre, når han gang på gang har skabt musik, der er blevet en del af vores danske kulturarv. Nu får publikum mulighed for at opleve Bent Fabricius-Bjerre live på scenen i de helt rigtige akustiske omgivelser, når han sammen med LiveStrings og udvalgte solister gæster den smukke Koncertsal. Koncerten er Bent Fabricius-Bjerres første koncert i København i over 20 år og markerer samtidig datoen for en udgivelse, der indeholder hans mest kendte og afholdte melodier.

Sammen med strygerkvartetten LiveStrings, som er kendt fra både den klassiske og rytmiske musikscene, er Bent Fabricius-Bjerre i gang med albummet ’Natsværmeri’, der indeholder 14 af de største værker fra den produktive komponists lange liv. Pladen indeholder både kendte kære melodier som ’Matador’, ’Norwegian Sunset’ fra ’Bjergkøbing Grand Prix’ samt ’Forelsket i København’ herudover også nyere kompositioner som musikken til ’Blinkende Lygter’ og ’Mens Vi Lever’ og således også et helt nyskrevet stykke, som vil blive fremført live for første gang til denne koncert.

Udover Bent Fabricius-Bjerre og LiveStrings kan publikum se frem til at opleve nogle af Danmarks mest eftertragtede solister; virtuoserne Michala Petri på blokfløjter, Bjarke Mogensen på accordeon og Mathias Heise på mundharpe.

Der venter altså en helt unik aften i selskab med Bent Fabricius-Bjerre & LiveStrings, som med sikkerhed vil røre, begejstre, underholde og ikke mindst vække minder hos publikum.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere