0Din kurv er tom
Venteliste

Bent Fabricius-Bjerre & LiveStrings

3. apr '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Bent Fabricius-Bjerre & LiveStrings

Skriv dig på venteliste

Bent Fabricius-Bjerre

Bent Fabricius-Bjerre samler igen strygekvartetten LiveStrings og gentager succesen med en koncert i DR Koncertsalen. Sammen med solisterne Michala Petri og Mathias Heise vil de fremføre nogle af Bent Fabricius-Bjerres mest kendte værker.

En god melodi går aldrig mode. Det viser den folkekære Bent Fabricius-Bjerre, når han gang på gang har skabt melodier, der er blevet en del af den danske kulturarv. Nu får publikum en ny chance for at opleve Bent Fabricius-Bjerre live på scenen, når han igen tørner sammen med LiveStrings og virtuoserne Michala Petri på blokfløjte og Mathias Heise på mundharpe. Sammen skaber de en mageløs stemning i DR Koncertsalen og sender publikum hjem med en uforglemmelig musikalsk oplevelse spædet op med humoristiske anekdoter hentet fra hovedpersonens lange og mindeværdige karriere.

Sammen med strygekvartetten LiveStrings, som er kendt fra både den klassiske og rytmiske musikscene, har Bent Fabricius-Bjerre udgivet albummet ”Natsværmeri”. Albummet indeholder 14 af de største værker fra den produktive komponists liv. Derudover indeholder albummet både populære kendingsmelodier som ”Matador”, ”Norwegian Sunset” fra ”Bjergkøbing Grand Prix” samt ”Forelsket i København” herudover også nyere kompositioner som musikken til ”Blinkende Lygter” og ”Mens Vi Lever”.

Berlingske anmeldte ”Natsværmeri” og kvitterede med 5 ud af 6 stjerner og rosende ord til mesteren selv og samarbejdet med LiveStrings:

”Komponisten, der ved albummets release-koncert gav sin første offentlige optræden i København i 20 år, kan fortsat varetage det karakteristiske elegante klaverspil, hvilket indledningsvis sker i valsen ’En enkelt melodi til dig’. Og den stemningsfyldte tangentleg kan endvidere opleves i ’Tænk på et tal’ og ’Matador’ samt – slutteligt – mesterligt melankolsk – i ’Blinkende lygter’.”

”Kort sagt – en uropførelse for en klassisk strygekvartet, hvor såvel struktur som melodik bekræfter, at Bent Fabricius-Bjerre fortsat mestrer sit fag og bibeholder sin identitet. Her befinder vi os i det højromantiske univers, hvor gode elementer af tango leder tankerne hen på argentinske mester Astor Piazzolla, uden at det nordiske og ’fabric’ske’ lys går tabt’”

Der venter altså en unik koncert lige rundt om hjørnet i selskab med Bent Fabricius-Bjerre og LiveStrings, som med sikkerhed vil røre, begejstre, underholde og ikke mindst vække minder hos publikum.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere