Få billetter tilbage

Bernhoft & The Fashion Bruises

7. feb '18 kl. 20:00

Studie 2

Bernhoft & The Fashion Bruises

Event er afholdt

Bernhoft & The Fashion Bruises

Det bliver en forrygende aften i DR Koncerthuset, når Bernhoft udfolder deres poppede R&B-lyd tilført lækre, improviserende og svingende beats. Der er garanti for en varm, funky og fuldendt musikoplevelse, når Bernhoft indtager rustikke Studie 2.

Bernhoft har med sit soloprojekt begået en række fremragende sange pakket ind i ualmindelig indbydende lyd og masser af sjæl. I 2014 blev Bernhoft nomineret til en Grammy i kategorien Best R&B Album for det anmelderroste album «Islander», der med kantede funk-udslag, fløjlsblød vokal og uimodståelige melodier indtog publikum med storm. Siden er albummet blevet fulgt op af EP’erne ”Stop/Shutup” og ”The Morning Comes”, og i august 2018 forventes en endnu en opfølgning, hvor Bernhoft udforsker bandformatet, sammen med sit band The Fashion Bruises.

Oplev Bernhoft og band brænde igennem med funky vokal og imponerende lyd når de gæster DR Koncerthuset, Studie 2 og publikum inviteres med til fest. Han har spillet flere udsolgte turneer og er blevet lovprist af anmelderne i hjemlandet Norge og resten af verden.

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere