0Din kurv er tom

Bersærk

28. dec '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Bersærk

10 År Med Bersærk

Til jubilæumskoncerten i DR Koncerthuset inviteres publikum på en rejse gennem Bersærks mytologiske univers, hvor både kendte og helt nye numre fremføres. 10 vilde år i Bersærker-universet fejres med en unik, musikalsk oplevelse i Koncertsalen, der er skabt specielt til lejligheden.

Det har været 10 begivenhedsrige og travle år, der udover triumfer på livescenen, har budt på en EP, et dobbelt livealbum, samt tre fuldlængde albums. Gang på gang er Bersærk blevet udnævnt til et af Danmarks bedste livebands, og nu kan det fænomenale band opleves i Koncertsalen.

Bersærk har været et tiltrængt band i det danske rockland, hvor de med inspirationer fra den tunge 70’er rock over til nordisk folke- og stammemusik, har skabt en helt ny og unik lyd. De var det første band inden for genren, der for alvor brugte det danske sprog på en seriøs måde i deres tekster.

Jubilæumskoncerten i DR Koncerthuset bliver en unik, musikalsk oplevelse, der er skabt specielt til lejligheden. Denne aften inviteres publikum til en rejse gennem Bersærks mytologiske univers til en helt særlig koncert i Koncertsalen, hvor gamle kendinge fejres og nye numre præsenteres.

Med Lars Evers, ophavsmand, guitarist og manden bag både tekst og musik, Casper Roland Popp som den insisterende stemme i front, Simon Gleerup Meiner på trommer og Jens Moss Thorsen på bas og som medkomponist og producer, er de musikalsk stærkere end nogensinde. Koncerten er en perfekt fejring af 10 fantastiske år.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter