0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Bersærk

28. dec '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Bersærk

Event er afholdt

10 År Med Bersærk

Bersærk fejrer 10-års jubilæum! Bersærk har været et tiltrængt band i det danske rockland, hvor de med inspirationer fra den tunge 70'er rock, og over til nordisk folke- og stammemusik, har skabt en helt ny og unik lyd. De var det første band inden for genren, der for alvor brugte det danske sprog på en seriøs måde i deres tekster.

Det har været 10 begivenhedsrige og travle år. Udover triumfer på livescenen, hvor Bersærk gang på gang er blevet udnævnt til et af Danmarks bedste livebands, har de sidste 10 år budt på en EP, et dobbelt livealbum, samt tre fuldlængde albums.

Bersærk har eksisteret i 10 år, og det skal fejres med manér. De optrådte for første gang live i december 2012, i et forsamlingshus i Aarhus C. Her 10 år efter har de valgt, at rammerne skal passe perfekt til både lejligheden og musikken.

Jubilæumsfejring i Koncertsalen

Den 28. december 2022 vil Koncertsalen lægge rammer til, at Bersærk kan give deres publikum, en unik musikalsk oplevelse der er skabt specielt til lejligheden. Publikum inviteres til en rejse gennem Bersærks musikalske univers, samt til fremførelse af unikke nyfortolkninger.

Med Lars Evers, ophavsmand, guitarist og manden bag både tekst og musik, Casper Roland Popp som den insisterende stemme i front, Simon Gleerup Meiner på trommer og Jens Moss Thorsen på bas og som medkomponist og producer, er de musikalsk stærkere end nogensinde. Koncerten er en perfekt fejring af 10 fantastiske år.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere