0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Bert Kreischer

11. jan '23 kl. 19:00

Koncertsalen

Bert Kreischer

Tops Off World Tour

"I am a Party Animal, Comedian, Actor, Host, Fast Eater, Husband, Dad...I am the Machine.". Sådan lyder beskrivelsen på hans Instagramprofil med mere end 2 millioner følgere. Bert Kreischer har været et kendt ansigt på den amerikanske comedy-scene i mere end to årtier og har de seneste år bl.a. lavet podcast med Tom Segura og Bill Burr. Snart smider han toppen i Koncertsalen!

Bert Kreischer, også kendt som ’The Machine’, betegnes i USA som en af de bedste historiefortællere i sin generation – blandt andet på grund af sin evne til at skildre den stereotypiske, amerikanske college-partyboy på vej ind i en midtvejskrise.

Denne skildring startede allerede i 1997 med en festlig reportage i magasinet Rolling Stone, som besøgte Kreischers universitet Florida State University, og udnævnte ham som ”the top partier at the Number One Party School in the country”.

Der er løbet meget øl gennem Kreischers vom siden, og han betragtes i dag som et ”sjældent og utroligt talent” (Interrobang). Tops Off World Tour følger i rækken af tidligere comedy tours og specials som Body Shots World Tour, The Machine, Comfortably Dumb og Hey Big Boy.

Med blandt andet de tidligere shows, hans podcast Bertcast, YouTube-showet Something’s Burning og bogen Life of the Party: Stories of a Perpetual Man-Child (2014), har Kreischer med stor succes fundet sin helt egen stil af indsigtsfuld og tåkrummende komik.

De seneste år har han sammen med Tom Segura, der gæster Koncertsalen i april 2023, lavet den populære 2 Bears 1, Cave samt podcasten Bill Bert med Bill Burr.

Bert Kreischer gæstede senest Danmark i 2018 med to komplet udsolgte shows på Bremen Teater på sin Body Shots World Tour, og i 2023 er den populære komiker klar til igen at smide blusen og sætte gang i danskernes latter- og drikkemuskler, når han indtager scenen i DR Koncerthuset til januar.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Sidste Omgang

Sidste Omgang er vores invitation til dig om at blive hængende og forlænge oplevelsen i Koncerthuset.

Nyde en enkelt mere, udveksle yndlingsmomenter fra aftenen, svinge en smule med hofterne. En udvalgt DJ spiller tunes der skaber stemning, lyset dæmpes og i baren serveres der kolde drinks. Så lad bilen stå og bliv til en Sidste Omgang i godt selskab.

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Ombytning og ændringer til køb og reservation

Hvis du bliver forhindret i at komme, kan du læse mere om hvordan du ombytter dit køb eller afbestiller din reservation i restauranten.

Mere

Rundvisning: Praktisk info

Læs mere om den praktiske information vedrørende rundvisninger i DR Byen samt DR Koncerthuset.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere