0Din kurv er tom
Få billetter tilbage Support: SAM PALLADIO

Biffy Clyro – MTV Unplugged

6. okt '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Biffy Clyro – MTV Unplugged

Event er afholdt

Biffy Clyro – MTV Unplugged

Det bliver stemningsfuldt og intenst, når Biffy Clyro kommer til DR Koncerthuset med deres MTV Unplugged-koncert. Normalt er de kendt for et eksplosivt sceneshow, men til denne akustiske og unplugged koncert er det deres forunderlige og fængslende sange der er i fokus.

Biffy Clyro blev startet i Skotland i 1995, og har siden fornyet og forstærket den britiske rockmusiktradition. De har vundet et utal af priser og var et helt naturligt valg, da MTV valgte at relancere ‘Unplugged’ koncerter. Biffy Clyro skulle løfte arven efter topnavne som Nirvana, Oasis, R.E.M. og mange andre.  Det gjorde de, og genopfandt både format og sange på en fuldkommen ny og original måde, som nu har sendt dem på Europaturné med en stærk

Settet er rigt på velkendte numre fra Biffys bagkatalog. ’Machines’ har allerede været etableret som et highlight i bandets liveshows når Simon Neil optræder med bare en enkelt akustisk guitar. Samtidig er sange som ’Many of Horror’, ’Re-arrange’ og ’Medicine’ alle en selvfølge i en Unplugged-optræden. Dog blomstrer bandet også op med mere tilbagelænede udgaver af sange, der oprindeligt var mere aggressive og dramatiske i deres originale form, såsom ’The Captain’, ’Black Chandelier’ og ’Bubbles’.

Kom med, når DR Koncerthuset og Live Nation præsenterer et stærkt britisk band i nye og interessante rammer.

Support

SAM PALLADIO

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere