0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Bill Bailey

1. okt '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Bill Bailey

Event er afholdt

Larks in Transit

Den erfarne, britiske stjernekomiker Bill Bailey kommer til Danmark og DR Koncerthuset med sit nye show ”Larks in Transit”. Under showet vil han dele ud af sine mange eventyr og morsomme narrestreger gennem de sidste 20 år.

Med ”Larks in Transit” får publikum et indblik i Bill Baileys liv og mangeårige karriere som verdensomrejsende komiker.

Her takler han ubesværet både politik, filosofi og jagten på lykken, taler om dødsmetal, ringetoner, et meget underligt møde med Paul McCartney og fortæller den rigtige historie om Old McDonald.

Som altid bliver alle Bill Baileys historier leveret på hylende morsom intelligent vis og ikke mindst med musikalsk virtuositet, da komikeren mestrer mange instrumenter, som keyboard og bongotrommer – og blandt de mere anderledes er fx. koklokker, theremin og kazoo.

Det er derfor heller ikke tilfældigt, at Sunday Times har udråbt ham som: ”Virtuoso… Comedy’s Mozart”

Bill Bailey har vundet priser for sin komik, og er en mand med mange talenter, som udover komiker også kan skrive både musiker, forfatter og instruktør på CV’et.

Han er kendt for sine liveshows som ”Part Troll”, ”Tinselworm”, ”Qualmpeddler” og ”Limboland” og hans arbejde på TV-programmer som ”QI”, ”Never Mind the Buzzcocks” og ikke mindst ”Black Books”.

I ”Black Books” var han blandt andre i selskab med den irske komiker Dylan Moran, som tidligere på året optrådte i en udsolgt Koncertsal i DR Koncerthuset.

Snart indtager Bill Bailey selvsamme sal og byder de danske fans indenfor til en vanvittig underholdende aften med fantastisk komik og musik i verdensklasse.

”The braniest comic of his generation” – The Daily telegraph

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere