0Din kurv er tom
Venteliste

Bill Burr

30. apr '19 kl. 19:00

Koncertsalen

Bill Burr

Skriv dig på venteliste

Bill Burr

Om det er på skærmen eller på scenen, så er en ting sikkert: Den amerikanske stand-up komiker Bill Burr er hylende morsom og garant for verdensklasse underholdning – og nu kan publikum oplev ham med et nyt stand-up show i Koncertsalen.

Bill Burr er en mand med mange talenter. Han kan skrive både stand-up komiker, skuespiller, forfatter, musiker, podcast-vært og samfundskritiker på CV’et. Han optræder for udsolgte sale i hele verden, og hans ”Monday Morning” podcast er en af de mest downloadede comedy-podcasts på iTunes.

Herhjemme er Bill Burr en stor favorit blandt de danske comedy-stjerner som Christian Fuhlendorff, Rune Klan, Lasse Rimmer og Frank Hvam, der i interviews og på sociale medier har peget på ham som en af deres favoritkomikere:

”Han er toppen inden for stand-up lige nu. Han er simpelthen komikernes komiker.” Frank Hvam

”… han er bare vanvittig morsom. Og derudover så får man en følelse af, at den måde, han taler på, og er på scenen, det er fuldstændig ligesom han er i virkeligheden. Og det er godt!”Rune Klan

”Ham her er fantastisk. Tro mig.”Christian Fuhlendorff

Tredje sæson af Bill Burr’s animerede serie på Netflix ”F Is For Family”, med ham selv, Laura Dern og Justin Long på rollelisten, har premiere i slutningen af 2018.

Burr har også medvirket i film som ”Daddy’s Home” med Mark Wahlberg og Will Ferrell, ”The Heat” med Sandra Bullock og Melissa McCarthy, ”Stand Up Guys” med Al Pacino og Christopher Walken og spillet overfor Kevin Costner i indie-filmen ”Black or White”. Han spillede ligeledes den tilbagevendende karakter ”Kuby” i serien ”Breaking Bad”, som han høstede rasende gode anmeldelser for.

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere