DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Billy Ocean

28. apr '21 kl. 20:00

Koncertsalen

Billy Ocean

Billy Ocean

Den engelske hitmager og Grammyvinder Billy Ocean spreder sommerstemning og romantiske calypsorytmer i Koncertsalen med uforglemmelige hits som ”Carribean Queen” og ”Love Really Hurts Without You”

Med mere end 30 millioner solgte album har Billy Ocean sikret sig international succes over adskillige årtier. Alene af den grund er det én af de helt store britiske musikstjerner, der igen lægger vejen forbi Koncertsalen – og med lignende hitparade som sætlisten talte ved seneste besøg tilbage i starten af 2019 gentager Billy Ocean succesen og tager publikum igennem storhedstiden fra slut 1970’erne og op igennem 1980’erne.

I Koncertsalen kan man glæde sig til de føromtalte hits og samtidig vil mange musikelskere helt sikkert nikke genkendende til klassikeren ”When the Going Gets Tough, the Tough Get Going”, som blev et stort verdenshit og kendt fra filmen ”Nilens juvel” fra 1985 med Michael Douglas og Kathleen Turner

Ved seneste ”Best of tour” i 2019 anmeldte GAFFA Billy Oceans koncert i Oslo til 5/6 stjerner med overskriften ”Den vildeste hitparade”, og anmelderen understøttede begejstringen med kommentarer som disse:

”Billy Ocean selv fremstod som en generøs og venlig frontmand, oprigtigt overvældet og taknemmelig for den enorme respons, guldrækken af de eviggrønne klassikerne fik fra salen. Backingbandet lød yderst kompetent og serverede r&b-perle på r&b-perle med frække udvidede saxofonsoloer, som det sig hør og bør”

Billy Ocean har været tilbage på de store internationale musikscener de seneste år efter han tog en længere pause fra rampelyset i flere årtier. Sammen med den heftige turnéaktivitet har han udgivet flere studiealbums i nyere tid og lige om hjørnet lander hans 11. studiealbum ”One World”

Med anmelderroser og nyt materiale kan publikum i Koncertsalen roligt se frem til Billy Ocean i storform og glæde sig til en usædvanlig festlig aften med masser af de største hits linet op på rade række.

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Har du billet til koncerten, kontaktes du direkte af DR Koncerthuset senest to uger inden koncerten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere