0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Billy Ocean

13. sep '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Billy Ocean

Event er afholdt

Billy Ocean

Den engelske hitmager og Grammyvinder Billy Ocean spreder sommerstemning og romantiske calypsorytmer i Koncertsalen med uforglemmelige hits som ”Carribean Queen” og ”Love Really Hurts Without You”. Glæd dig til at blive taget igennem en hitparade uden lige, når Billy Ocean gentager successen fra 2019.

Med mere end 30 millioner solgte album har Billy Ocean sikret sig international succes over adskillige årtier. Alene af den grund er det én af de helt store britiske musikstjerner, der igen lægger vejen forbi Koncertsalen og med lignende hitparade, som setlisten talte ved seneste besøg tilbage i starten af 2019, gentager Billy Ocean succesen og tager publikum igennem storhedstiden fra slut 1970’erne og op igennem 1980’erne.

I Koncertsalen kan man glæde sig til de ovenfor nævnte hits og samtidig vil mange musikelskere helt sikkert nikke genkendende til klassikeren ”When the Going Gets Tough, the Tough Get Going”, som blev et stort verdenshit og kendt fra filmen ”Nilens juvel” fra 1985 med Michael Douglas og Kathleen Turner

Ved seneste ”Best of Tour” i 2019 anmeldte GAFFA Billy Oceans koncert i Oslo til 5/6 stjerner med overskriften ”Den vildeste hitparade”, og anmelderen understøttede begejstringen med kommentarer som disse:

”Billy Ocean selv fremstod som en generøs og venlig frontmand, oprigtigt overvældet og taknemmelig for den enorme respons, guldrækken af de eviggrønne klassikerne fik fra salen. Backingbandet lød yderst kompetent og serverede r&b-perle på r&b-perle med frække udvidede saxofonsoloer, som det sig hør og bør”.

Billy Ocean har været tilbage på de store internationale musikscener de seneste år efter han tog en længere pause fra rampelyset i flere årtier. Sammen med den heftige turnéaktivitet har han udgivet flere studiealbums i nyere tid, senest albummet ”One World”.

Med anmelderroser og nyt materiale kan publikum i Koncertsalen roligt se frem til Billy Ocean i storform og glæde sig til en usædvanlig festlig aften med masser af de største hits linet op på rade række.

 

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere