0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Billy Ocean

22. mar '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Billy Ocean

Event er afholdt

Billy Ocean

Den engelske hitmager Billy Ocean fylder sol, sommer og caribisk stemning i DR Koncertsalens smukke rammer, og publikum kan opleve en særledes unik aften med musikerens allerstørste hits under titlen ”Best Of Tour”

Med sine rødder fra Trinidad, har den engelske musiklegende, varmet hjerter med numre som ”Carribean Queen”, ”Suddenly” og ikke mindst ”Love Really Hurts Without You” – samtidig vil mange musikelskere helt sikkert nikke genkendende til klassikeren ”When the Going gets tough! ”, som blev brugt i filmen ”Nilens juvel” fra 1985 med Michael Douglas og Kathleen Turner.

Billy Oceans lange hitrate gør ham til én af de største engelske popstjerner med sin storhedstid i 80’erne og 90’erne, hvilket kan alene kan måles på   over 30 millioner solgte album på verdensplan.

Efter succesen i 90’erne tog han en pause for at hellige sig sin familie, men de senere år er han vendt tilbage til musikken og har udgivet både nye numre og opsamlingsalbum – så publikum kan roligt se frem til Billy Ocean i stormform og en uforglemmelig, festlig aften med masser af skøn caribisk sommerstemning i DR Koncertsalen.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere