0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Blomstedt & Bruckners 4.

31. mar '22 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Blomstedt & Bruckners 4.

Event er afholdt

Blomstedt & Bruckners 4.

Ingen kan måle sig med legendariske svenske dirigent Herbert Blomstedt, der har optrådt med DR Symfoniorkestret lige siden 1950’erne. Hver koncert med Blomstedt er en begivenhed, og denne gang har han udvalgt musik af yndlingskomponisterne Schubert og Bruckner, hvor hver tone er i fuldendt balance.

Den svenske dirigent Herbert Blomstedt er et fænomen: I en alder af 94 år er han stadig i fuld vigør og optræder med verdens førende orkestre som Wiener Filharmonikerne og Chicago Symfoniorkester. Heldigvis får også Koncerthuset hvert år besøg af ham, for Blomstedt har kendt DR Symfoniorkestret længere end nogen anden dirigent.

Det forunderlige ved Herbert Blomstedt er, at han ikke gentager sig selv, men hele tiden kommer dybere ind i de store mesterværker. Han gennemgår igen og igen partiturerne for at finde frem til den optimale fortolkning. Ved denne koncert har han programsat to af de centrale, klassiske symfonier af Schubert og Bruckner, som han aldrig bliver færdig med.

Herbert Blomstedt var i 1970’erne chefdirigent for DR Symfoniorkestret, og det er altid et af årets musikalske højdepunkter, når han vender tilbage til sit gamle orkester. Både musikere og publikum oplever hver gang, at den klarhed og koncentration, Blomstedt skaber i nuet, er noget ganske enestående.

Se orkesterliste her

Se programmet her

Koncerten kan også opleves den 1. april 2022 klokken 19.30. Læs mere her

Se Blomstedt fortælle om sit forhold til DR Symfoniorkestret her:

Schubert

Symfoni nr. 3

Bruckner

Symfoni nr. 4

Dirigent

Herbert Blomstedt

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter