BLONDE REDHEAD

14. mar '17 kl. 20:00

Studie 2

BLONDE REDHEAD

Event er afholdt

blonde redhead

Blonde Redhead gæster DR Koncerthuset med en helt ny EP-udgivelse i baglommen, og en set-liste af deres største sange fra deres lange karriere.

Blonde Redhead i DR Koncerthuset, Studie 2

Blonde Redhead er et newyorker-band, dannet i begyndelsen af 90’erne, som startede i støjrock og langsomt fandt sin vej ind i fængende dream- pop og rock med ekstrem følelsesmæssig resonans. Bandet er stadig stærkt respekteret og beundret i indie-rock-kredse, og de udvider fortsat deres lyd-udforskning med hver udgivelse.

Tvillingerne Simone og Amedeo Pace og frontdame Kazu Makino har dannet rygraden af Blonde Redhead siden begyndelsen, og sammen har de 9 fuldlængdealbum, utallige singler og EP’er i bagagen.

Blonde Redhead besøger DR Koncerthuset med en helt ny EP-udgivelse i baglommen, og en set-liste af deres største sange fra deres lange karriere.

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere