Blue Foundation (duo)

26. jan '19 kl. 20:00

Studie 3

Blue Foundation (duo)

Blue Foundation (duo)

Med Blue Foundations besøg har publikum en musikoplevelse i vente udover det sædvanlig i DR Koncerthusets Studie 3. Den ikoniske duo arrangerer musikalsk og visuelt skyts specielt til den aften, hvor de fremfører materiale fra deres kommende album.

Blue Foundation har gennem mange år været helt fremme på den danske musikscene og samtidig gjort sig yderst godt bemærket internationalt.

Gennembruddet for duoen udenfor landets grænser kom ikke mindst på baggrund af deres globale hit “Eyes on Fire”, placeret på soundtracket til den verdenskendte blockbuster-film ”Twilight” – en sang som i øvrigt ligger på over 132 mio. views i det populære Zeds Dead Remix på YouTube.

Den store internationale popularitet har over de seneste år tilmed udvidet deres publikumsskare markant og i en sådan grad, at Blue Foundation turnerer i fjerne lande som Kina, Ukraine og Georgien.

Når de i det nye år gæster DR Koncerthusets Studie 3 tropper Tobias Wilner og Bo Rande op på hjemmebane med et uhørt spændende setup, der appellerer til publikums visuelle og auditive sanser. De to musikere og producere skruer til koncerten også op for lydniveauet og bringer en mere ”clubbet” tilgang til Blue Foundations drømmende elektroniske musikalske univers.

Tobias Wilner er til daglig bosat i Brooklyn, New York, mens Bo Rande bor i København. Tværs over Atlanten har de udvekslet idéer og skitser til hvad, der er blevet til kommende instrumentale album ”A Silent Dream”.

På Blue Foundations seneste album ”Blood Moon” fra 2016 gæstede blandt andre Mark Kozelek, kendte fra Sun Kil Moon og Red House Painters og af danske afstamning talte bidrag fra Jonas Bjerre fra Mew.

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Stående koncert

Denne koncert er stående uden mulighed for at siddde ned.

Mere

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere