0Din kurv er tom

BLXST

2. nov '22 kl. 20:00

Studie 2

BLXST

Before You Go Tour

En af bannerførerne for den næste generation af West Coast-hiphop, Blxst, gæster Studie 2 med sin sprøde kombination af R&B og rap i en form for moderne G-funk-lyd. En lyd, som er smooth, tilbagelænet og gennemtænkt, og som gennemsyrer Blxst’ debutalbum ”Before You Go”, der udkom i april 2022.

I begyndelsen velsignede den amerikanske vestkyst os med rap-forfædre som Dr. Dre, Eazy-E, Ice Cube og Snoop Dogg, der var med til at starte en helt ny subgenre inden for hip-hoppen: G-funk. Ved årtusindskiftet bragede The Game ind på scenen og gav Sydcalifornien endnu en renæssance, inden Kendrick Lamar kom ind og definerede 2010’erne. Da det ene årti rullede ind i det andet, stod South Centrals egen Blxst klar til at gribe faklen og starte en helt ny æra, som det næste West Coast rapper-/sanger-/sangskriver-/producer-fænomen.

Med mere end en milliard streams, en plads på den prestigefyldte XXL Freshman liste i 2021 og et væld af andre nomineringer er Blxst mere end klar til at videreføre West Coast hip-hop-kulturen:

I try to make my music sound smooth, laidback, and cohesive,” udtaler han; “I like to live in both worlds of R&B and rap.

En verden han har levet i siden han begyndte at producere og lave musik i high school. Sidenhen har han arbejdet sammen med artister som Kendrick Lamar, YG, Eric Bellinger, Mustard og G Perico.

I 2020 udgav Blxst sin debut-EP ”No Love Lost” som fik stor anmelderros. På deluxe-udgaven kunne man finde sangen ”Chosen” feat. Ty Dolla $ign og Tyga som opnåede mere end 300 millioner streams på et år. For nyligt udgav han sit debutalbum ”Before You Go”, hvor han endnu engang leverer sin sprøde kombination af R&B og rap i en form for moderne G-funk-lyd, en lyd som Blxst bringer til DR Koncerthuset, Studie 2 til november.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter