0Din kurv er tom
Venteliste

Bo Kaspers Orkester

4. dec '22 kl. 16:00

Koncertsalen

Bo Kaspers Orkester

Skriv dig på venteliste

Julekoncert

Den 2. søndag i advent spreder Bo Kaspers Orkester lys og glæde med to koncerter i Koncertsalen. Denne dag i december fyldes Koncertsalen med feelgood julejazz for fuld udblæsning, Bo Sundströms fuldtonede jazzcroon og et altid yderst velspillende orkester. Fejr julen med det svenske band og deres helt egen, unikke julekoncert.

”Får tomten komma upp och hälsa på”, ”Julens stjärna”, ”I denna mörka vintertid”. Bo Kaspers Orkester melder sig ind i det svenske julerepertoire og fejrer julen med sin egen, unikke julekoncert i Koncertsalen. Med sig bringer det elskede, svenske band, der er indbegrebet af skandinavisk hygge, deres første julealbum som udkom i november 2021. Om albummet skriver GAFFAs anmelder:

”På I denna mörka vintertid har de iklædt sig deres stiveste puds, og der bliver gået andægtigt til opgaven. Det er på alle måder et traditionelt julealbum, hvor sangene kredser om det nære i den mørke tid med Bo Sundströms fuldtonede jazzcroon. Der suppleres ivrigt med højstemte strygere og lidt traditionel swingjazz, så ikke et øje er tørt, når tonerne daler ned som venlige og billedlige snefnug.”

I efteråret 2019 udgav orkesteret det længeventede 12. album kaldet ’23.55’, og drog i starten af 2020 på anmelderrost turné i hele Skandinavien, hvor de besøgte en lang række udsolgte koncertsale, herunder DR Koncerthusets. Julekoncerten til december bliver en anden af slagsen, når Bo Kaspers Orkester kommer julehumøret til undsætning med feelgood julejazz for fuld udblæsning.

For at komme i den rette stemning inden koncerten er det oplagt at nyde denne skønne video fra DR’s store juleshow:

Koncerten kan også opleves den 4. december 2022 klokken 20.00. Læs mere her

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere