0Din kurv er tom
Venteliste

Bo Kaspers Orkester – 23:55 – Hjärtat Håller Takten

12. feb '20 kl. 20:00

Koncertsalen

Bo Kaspers Orkester – 23:55 – Hjärtat Håller Takten

Skriv dig på venteliste

23:55 – Hjärtat Håller Takten

Det elskede svenske band Bo Kaspers Orkester vender tilbage til Koncertsalen med deres populære blanding af soul, pop, jazz og svenske visetradition. Publikum kan se frem til nye sange fra kommende album sammen med klassikere fra deres solide bagkatalog.

Når Bo Kaspers Orkester endnu engang befinder sig på de danske breddegrader, bliver koncerten i DR Koncerthuset et glædeligt gensyn med det svenske orkester. Af flere omgange i løbet af årene har de i den ene eller anden konstellation henrykt det fremmødte publikum.

I 2011 stod de fuldtallige i Koncertsalen, mens frontmanden Bo Sundström i det seneste års tid har aflagt to velbesøgte visits, først i Studie 2 med en solokoncert og i Koncertsalen som special guest ved koncerten med en af landets største sangerinder gennem tiderne Caroline Henderson.

Koncerten i DR Koncerthuset er en del af en storslået turné, hvor Bo Kaspers Orkester besøger intet mindre end 30 koncertsale og arenaer i hele Norden. De danske fans kan se frem til, at det svenske band i slutningen af året udgiver deres 12. album med titlen ”23:55”.

Bo Kaspers Orkester har solgt over 2,5 millioner albums i løbet af deres 28 år som band, og det har derfor ikke været nemt at skulle leve op til de høje forventninger fra dem selv og publikum til et nyt album. Bandet fortæller selv om tiden de står i nu og hvordan det har været at skrive og indspille det kommende album.

”Vores bedste tid er lige nu. Siden begyndelsen af 1990’erne har vi rejst rundt som musikalske handelsrejsende, og det føles nu som om – for at anvende ishockey termer – at vi har spillet to perioder, og at vi nu er i begyndelsen af den sidste tredje periode. Nu er det tid til at give den gas!”

”’23.55’ er en samling af sange, som det har taget os næsten tre årtier at blive i stand til at lave. En ren soulplade. Vi har været der tidligere – soulen ligger i vores DNA – men det føles som om, at vi først nu er klar, har stemmen og teksterne til at kunne gøre det fuldt ud.

”Albummet ’23.55’ kan med fordel høres sent på aftenen. Gerne højt! Og hvis naboerne klager, så hils fra os.”

For at komme i den rette stemning inden koncerten er det oplagt at nyde denne skønne musikvideo til en af bandets største sange gennem tiderne  “Undantag”:

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter