0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Bobby McFerrin

12. nov '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Bobby McFerrin

Event er afholdt

Bobby McFerrin

Den brillante og innovative vokalist Bobby McFerrin, som blandt andet står bag hittet ”Don’t Worry Be Happy”, vender tilbage til København og indtager Koncertsalens smukke omgivelser med en trio bestående af keys, bassist og guitarist.

Både unge og gamle kan synge med på verdenshittet ”Don’t Worry – Be Happy”, som Bobby McFerrin står bag – sangen blev den første a capella sang nogensinde til at nå nummer 1 på Billboard 100. Siden da har Bobby McFerrin føjet en perlerække af udgivelser til sin diskografi, hvoraf det seneste ”Spirityouall” udkom i 2013.

Da den 10-dobbelte grammyvinder besøgte Danmark i 2018, leverede han en medrivende og anmelderrost koncert for fuldt hus i Koncertsalen. Til efteråret vender manden med den mesterlige vokal tilbage i Koncertsalen og publikum kan godt begynde at glæde sig.

”I selskab med a cappella-mesteren Bobby McFerrin bliver man gennemiltet. Med et lokalt kor og masser af publikumsdeltagelse beviser han, at vi alle sammen har ret til at synge – og til at lade kroppen drømme lidt mere, end hvad vi normalt tillader den.” – Information

I mere end tre årtier har Bobby McFerrin brudt musikalske grænser og udvisket forskellen mellem pop og kunst. Han har indtaget verdens fineste koncertsale barfodet og vundet hjerter med sine vokaleksperimenter, samt inspireret nye generationer af a cappella-sangere og beatboxere. Han har gennem karrieren kontinuerligt imponeret med sine innovative musikalske evner, spontant skabt et kor på 60.000 mennesker og samarbejdet med kunstnere som Chick Corea, Yo-Yo Ma og Wiener Philharmonikerne.

 “I try not to “perform” onstage. I try to sing the way I sing in my kitchen, because I just can’t help myself. I want audiences to leave the theatre and sing in their own kitchens the next morning. I want to bring audiences into the incredible feeling of joy and freedom I get when I sing”. – Bobby McFerrin

Første gang Gaffa hørte Bobby McFerrin var ved seneste koncert i DR Koncerthuset, hvor de anmeldte oplevelsen til 5/6 stjerner og supplerede med ordene:

”Bobby McFerrin er en fremragende sanger med et absolut gehør og et enestående stemmepotentiale. Han er den ypperste human beatbox, man kan forestille sig!”

Som altid med Bobby McFerrin, venter der en musikoplevelse ud over det sædvanlige når den garvede kunstner møder publikum i Koncertsalen til efteråret.

Med sig på scenen i Koncertsalen er han akkompagneret af Gil Goldstein (keyboard/harmonika), Jeff Carney (bas) og David Mansfield (guitar/pedal steel/violin)

Se eller gense verdenshittet lige her:

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere