0Din kurv er tom

Body Rhythm Factory

17. okt '21 kl. 13:00

Studie 2

Body Rhythm Factory

Body Rhythm Factory

Body Rhythm Factory er en trio der vender op og ned på det hele. De spiller på spande, de spiller på stole, de laver de sejeste lyde i vand og i luften, og du kan være med til det hele. Kom og leg med!

Aldersgruppe: 6-12 år

Der er ikke den lyd eller rytme, som Body Rhythm Factory ikke kan få til at swinge. De tre musikalske spillevende musketerer elsker at fylde rummet med vilde rytmer, så hverken børn eller voksne kan sidde stille. Men det behøver I heldigvis heller ikke – for Body Rhythm Factory inviterer alle til at tromme med, når de indtager DR Koncerthuset i begyndelsen af efterårsferien.

Medvirkende:
Rune Thorsteinsson
Peter Stavrum
Sune Skudbøl Vraa

Denne koncert fra DR Musikariet er støttet af fondsmidler og er derfor gratis at deltage i, bortset fra et mindre billetgebyr.

Koncerten kan også opleves den 17. oktober 2021 klokken 10.30. Læs mere her

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter