0Din kurv er tom
Aflyst Koncerten er aflyst

Botstein & Strauss

10. okt '19 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Botstein & Strauss

Event er afholdt

Botstein & Strauss

KONCERTEN ER AFLYST PGA. SYGDOM /// Bachs melodiske klaverstykker forvandles til en musikfest i Per Nørgårds dobbeltkoncert Bach to the Future, hvor to af Danmarks bedste slagtøjsspillere får musikken til at stråle i alle regnbuens farver. I Strauss’ Sinfonia Domestica er orkestret udvidet til det maksimale - for at rumme et selvportræt af den geniale komponist og hans familie.

Vi beklager at måtte meddele, at denne uges Torsdagskoncert Botstein & Strauss må aflyses pga. sygdom.

Koncertens dirigent, Leon Botstein, har tirsdag 8. oktober måttet sygemelde sig, og på grund af koncertens særlige repertoire er det ikke en mulighed at finde en anden dirigent, der med kort varsel kan overtage programmet.

Publikum vil få refunderet det fulde beløb for koncertbilletten, og DR SymfoniOrkestret arbejder på snarest muligt at opføre Per Nørgårds slagtøjskoncert Bach to the Future med solisterne Gert Sørensen og Gert Mortensen.

Med venlig hilsen DR Koncerthuset

Bachs små klaverstykker bliver udfoldet af Per Nørgård i dobbeltkoncerten Bach to the future. Uden at lave om på Bachs musik trækker Per Nørgård mange overraskende lag og mønstre frem, der gemmer sig i de gamle stykker. I centrum står to virtuose slagtøjsspillere: Gert Sørensen og Gert Mortensen og deres store udvalg af trommer og percussion.

Endnu flere medvirkende er der i Richard Strauss’ Sinfonia Domestica. En symfoni i fem satser, der er et selvportræt af Strauss, hans familie og deres hverdag. Storhedsvanvid, tænkte mange, da Strauss i 1904 brugte et symfoniorkester til at beskrive, hvordan hans dag forløber!

I symfonien oplever man Hr. og Fru Strauss småskændes og elske inderligt, deres søn leger og spiser, og den berømte komponist prøver at få lidt arbejdsro. Det hele beskrevet i overdådig, romantisk orkestermusik. Sinfonia Domestica er et virtuost højdepunkt blandt Strauss’ værker og dirigeres af Leon Botstein fra USA.

Se orkesterlisten her

Læs programmet her

Program


Per Nørgård

Bach to the Future

Richard Strauss

Sinfonia Domestica

Leon Botstein

Dirigent

Gert Sørensen

Solist, percussion

Gert Mortensen

Solist, percussion

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere