0Din kurv er tom
Aflyst

Brahms’ Requiem

11. apr '20 kl. 15:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Brahms’ Requiem

Event er afholdt

Brahms’ Requiem

Ein deutsches Requiem er Brahms’ største komposition overhovedet – et bevægende humanistisk værk om at genfinde troen på livet, når man sørger eller har mistet. Oplev DR Koncertkoret og DR Symfoniorkestret sammen dirigenten Antonello Manacorda og et stærkt hold af internationale sangsolister.

”Salige er de, som sørger, for de skal trøstes.” Med de ord begynder Brahms sit mesterværk Ein deutsches Requiem – et af de smukkeste korværker, der nogensinde er skrevet. I modsætning til andre requier er musikken ikke en bøn for de døde, men en trøst af de efterladte og alle, der kender til sorg, savn og tvivl.

Ein deutsches Requiem har tekst fra Bibelen, selv om det ikke er kirkemusik. Brahms kunne ikke finde sig tilrette i kirken, men fordybede sig privat i Bibelen gennem hele livet. Teksten til sit requiem udvalgte han selv fra Bibelens skriftsteder. Og ordene skulle synges på tysk, så alle kunne forstå dem, ikke på det kolde, uforståelige latin.

Brahms’ Requiem er et gribende værk, der efterlader lytteren både opløftet og bevæget. Det er også en drømmeopgave for DR Koncertkoret, som med sine 74 sangere er et af Europas største radiokor. Solisterne er den sydafrikanske sopran Golda Schulz og barytonen Georg Nigl fra Østrig. Antonello Manacorda fra Italien dirigerer.

Koncerten kan også opleves den 9. april 2020 klokken 19.30. Læs mere her

Program


Brahms

Ein deutsches Requiem

Antonello Manacorda

Dirigent

Golda Schultz

Solist, sopran

Georg Nigl

Solist, baryton

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere

Nyd vores Kaffe & Kagebord inden udvalgte eftermiddagskoncerter

Som noget nyt tilbyder DR Koncerthusets restaurant ved udvalgte eftermiddagskoncerter et Kaffe og Kagebord ad libitum. Inden den store musikalske oplevelse i Koncertsalen kan du forkæle ganen med et skønt sortiment af sæsonens kager, velsmagende bagværk og vores friskbrygget økologiske kaffe.

Pris: 150 kroner.

Velbekomme!

Køb Kaffe & Kagebord her

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter, tilmeld dig vores nyheder