0Din kurv er tom
Venteliste

Bremer/McCoy

10. jul '21 kl. 21:00

Koncertsalen

Bremer/McCoy

Skriv dig på venteliste

Ekstrakoncert

Den anmelderroste danske jazzduo Bremer/McCoy har gang i en international kometkarriere med en pladekontrakt på David Byrnes label Luaka Bop og koncerter i det meste af Europa. Nu kan publikum opleve melodisk og meditativt dub jazz under CJF 2021 i selskab med Bremer/McCoy i Koncertsalen.

Væbnet med kontrabas og klaver har Bremer/McCoy formået at give genklang både herhjemme og i udlandet. Jonathan Bremer og Morten McCoy har kendt hinanden det meste af livet og spillet sammen siden 2012. Deres melodiske og meditativt dub jazz går imod strømmen af nye udgivelser og fokuserer på det ordløse og telepatiske samspil. Det er håndspillet vellyd, indspillet analogt og med masser af improviserede elementer.

De har begge været nomineret til kritikerprisen ”Steppeulven” for bl.a. ”Årets Musiker” og ”Årets Komponist”, hvor Jonathan Bremer vandt førstnævnte pris. Derudover har de givet udsolgte koncerter på Bremen Teater, Jazzhouse og Thorvaldsens Museum – og sidst men ikke mindst har de været leveringsdygtige med afgørende bidrag som instrumentalister og arrangører på albums fra Peter Sommer, Hans Philip, Halvcirkel, Raske Penge m.m.

Også i udlandet er Bremer/McCoy et varmt navn, efter de i oktober udgav deres fjerde album “Utopia” på Talking Heads-frontmanden David Byrnes label Luaka Bop i New York. Her fortsættes rejsen videre ind i et forunderligt lydunivers skabt af to perfektionistiske og talentfulde barndomsvenner.
”På den seneste plade havde vi besluttet, at der skulle være mere frihed til nyskabelse – og alligevel ender vi med at lave en plade primært med klaver og kontrabas. Den overordnede ambition er at bidrage til noget, der binder folk sammen. Vi har fået nogle overvældende oplevelser igennem musikken, og det håber vi også, at vores lyttere kan,” forklarer Morten McCoy.

Pressen skrev:
“Stunning. I highly recommend it,” Gilles Petersson – BBC Radio 6
★★★★★★ – “Et sindssygt dragende drømmeland,” GAFFA
★★★★★ – “Fortjener en bredere anerkendelse,” Soundvenue
★★★★★ – “På vej til en international karriere,” BT Metro
★★★★ – “Potentiale til den store verden,” Politiken
“Bremer/McCoy vender op og ned på den musikalske døgnrytme,” Information
“Utopia er den kunstneriske kulmination på Bremer/McCoy,” Jazznyt

Jonathan Bremer (f. 1991) er en prisvindende kontrabassist, komponist, producer og driver pladeselskabet Unity Rec. Han har bl.a. optrådt med Palle Mikkelborg, Mike Sheridan, Raske Penge, David Sanborn, Niels Lan Doky og som en del af Montmartres husorkester. Han vandt prisen som Årets Musiker ved Steppeulven 2020.

Morten McCoy (f. 1992) er pianist, komponist, koncertarrangør og DJ. Han startede sin musiske rejse med at grave dybt ned i den jamaicanske musikkultur. Siden har han beskæftiget sig med både øst- og vestafrikansk musik såvel som moderne vestlige lyde. Han kuraterer desuden Livity Music, et sublabel på Raske Plader.

Koncerten er en del af Copenhagen Jazz Festival 2021

Copenhagen Jazz Festival 2021

KLANGBAR - JAZZ TERRASSE

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

KLANGBAR - JAZZ TERRASSE

Giv den fuld jazz inden koncerten på DR Koncerthusets ’jazz Terrasse’. Her finder du KLANGBAR, hvor musikken spiller op og fadøllen er iskold inden koncerterne. Baren holder åben fra 18:30 til 20:30.

DJ: STEFAN STORM

Læs mere vores tilbud

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere