0Din kurv er tom
Venteliste

Bremer/McCoy & Novo Quartet

3. jul '20 kl. 20:00

Studie 2

Bremer/McCoy & Novo Quartet

Skriv dig på venteliste

Sommerscenen i Studie 2

Den anmelderroste jazzduo Bremer/McCoy møder den unge strygekvartet Novo Quartet i en koncert, hvor melodisk og meditativ dub jazz smelter sammen med klangen af de fire klassiske strygere. Oplev også den prisvindende kvartet i Carl Nielsens første strygekvartet.

Den danske jazzduo Bremer/McCoy har med sine fire albums formået at vække genklang både herhjemme og i udlandet. Deres særlige, intime sound går imod strømmen af nye jazzudgivelser med ren, håndspillet vellyd for kontrabas og klaver, indspillet analogt og med masser af improviserede elementer.

Til denne koncert i DR Koncerthusets Studie 2 kan du opleve Bremer/McCoy i en ny ramme, når de to jazzmusikere Jonathan Bremer og Morten McCoy for første gang møder den unge Novo Quartet.

Den bløde klang af kontrabas og klaver passer perfekt sammen med klassiske strygere, og selvom de seks musikere aldrig før har spillet sammen, kan du roligt forvente lækker lyd fra første tone.

Aftenen begynder med en håndfuld af de bedste numre fra Bremer/McCoys seneste albums. Efter en fælles afdeling, hvor alle musikerne er sammen på scenen, kan du opleve Novo Quartet i Carl Nielsens første strygekvartet, som sidste år gav de unge musikere en finaleplads i den internationale Carl Nielsen Kammermusik Konkurrence.

Aftenens værter er Niels Christian Cederberg fra DR P8 og Stine Rosengren fra DR P2.

Medvirkende:

Bremer/McCoy
Jonathan Bremer
Morten McCoy

Novo Quartet
Kaya Kato Møller
Nikolai Vasili Nedergaard
Daniel Pawel Sledzinski
Signe Ebstrup Bitsch

Se alle koncerter på Sommerscenen

Bremer/McCoy

Novo

Vært

Niels Christian Cederberg

Vært

Stine Rosengren

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere