DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Venteliste

Bremer/McCoy

9. jul '21 kl. 21:00

Koncertsalen

Bremer/McCoy

Bremer/­McCoy

Den anmelderroste danske jazzduo Bremer/McCoy har gang i en international kometkarriere med en pladekontrakt på David Byrnes label Luaka Bop og koncerter i det meste af Europa, og nu giver de deres hidtil største koncert i Koncertsalen.

Koncerten med Bremer/McCoy den 19. marts 2021 er udsat til den 9. juli 2021. Har du billet til koncerten, vil du blive kontaktet af DR Koncerthusets kundecenter på mail. Din billet er også gyldig til den nye koncertdato. Hvis du har bestilt mad eller drikke i vores bar eller restaurant, vil dette automatisk blive flyttet til den nye dato. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Væbnet med kontrabas og klaver har Bremer/McCoy formået at give genklang både herhjemme og i udlandet. Jonathan Bremer og Morten McCoy har kendt hinanden det meste af livet og spillet sammen siden 2012. Deres melodiske og meditativt dub jazz går imod strømmen af nye udgivelser og fokuserer på det ordløse og telepatiske samspil. Det er håndspillet vellyd, indspillet analogt og med masser af improviserede elementer.

De har begge været nomineret til kritikerprisen ”Steppeulven” for bl.a. ”Årets Musiker” og ”Årets Komponist”, hvor Jonathan Bremer vandt førstnævnte pris. Derudover har de givet udsolgte koncerter på Bremen Teater, Jazzhouse og Thorvaldsens Museum – og sidst men ikke mindst har de været leveringsdygtige med afgørende bidrag som instrumentalister og arrangører på albums fra Peter Sommer, Hans Philip, Halvcirkel, Raske Penge m.m.

Også i udlandet er Bremer/McCoy et varmt navn, efter de i oktober udgav deres fjerde album “Utopia” på Talking Heads-frontmanden David Byrnes label Luaka Bop i New York. Her fortsættes rejsen videre ind i et forunderligt lydunivers skabt af to perfektionistiske og talentfulde barndomsvenner.
”På den seneste plade havde vi besluttet, at der skulle være mere frihed til nyskabelse – og alligevel ender vi med at lave en plade primært med klaver og kontrabas. Den overordnede ambition er at bidrage til noget, der binder folk sammen. Vi har fået nogle overvældende oplevelser igennem musikken, og det håber vi også, at vores lyttere kan,” forklarer Morten McCoy.

Pressen skrev:
“Stunning. I highly recommend it,” Gilles Petersson – BBC Radio 6
★★★★★★ – “Et sindssygt dragende drømmeland” GAFFA
★★★★★ – “Fortjener en bredere anerkendelse” Soundvenue
★★★★★ – “På vej til en international karriere” BT Metro
★★★★ – “Potentiale til den store verden” Politiken
“Bremer/McCoy vender op og ned på den musikalske døgnrytme” Information
“Utopia er den kunstneriske kulmination på Bremer/McCoy” Jazznyt

Jonathan Bremer (f. 1991) er en prisvindende kontrabassist, komponist, producer og driver pladeselskabet Unity Rec. Han har bl.a. optrådt med Palle Mikkelborg, Mike Sheridan, Raske Penge, David Sanborn, Niels Lan Doky og som en del af Montmartres husorkester. Han vandt prisen som Årets Musiker ved Steppeulven 2020.

Morten McCoy (f. 1992) er pianist, komponist, koncertarrangør og DJ. Han startede sin musiske rejse med at grave dybt ned i den jamaicanske musikkultur. Siden har han beskæftiget sig med både øst- og vestafrikansk musik såvel som moderne vestlige lyde. Han kuraterer desuden Livity Music, et sublabel på Raske Plader.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter