0Din kurv er tom
Venteliste VIP M&G kan tilkøbes

Brit Floyd

21. okt '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Brit Floyd

World Tour 2022

Oplev Brit Floyd og deres fantastiske hyldest af Pink Floyd i DR Koncerthuset på deres World Tour 2022. The Dark Side of the Moon, The Wall med flere… inklusiv den ikoniske sang Echoes, bliver spillet node-for-node og i sin helhed, når Brit Floyd vender tilbage til Koncertsalen med en helt ny produktion.

Brit Floyd kan også opleves i Roskilde Kongrescenter den 22. oktober.

Brit Floyd har spillet mere end 1000 shows siden deres begyndelse i Liverpool i januar 2011. De har turneret verden med udsolgte tournéer i Europa, Nordamerika, Sydamerika og Mellemøsten, og har spillet på nogle af verdens mest imponerende koncerthuse og spillesteder, inklusive Londons prestigefyldte Royal Albert Hall; det ærefrygtindgydende Red Rocks Amfiteater i Denver, Colorado; det historiske Greek Theatre i Los Angeles, og ‘The Showplace of the Nation’, NYC’s Radio City Music Hall på Manhattan. Og nu altså Koncertsalen i DR Koncerthuset.

Brit Floyd er blevet et fænomen, bredt respekteret som et af verdens største rock-hyldestshows. De laver en tro genskabelse af omfanget og pompen af den sidste Pink Floyd-turné i 1994, komplet med et fantastisk lysshow, ikoniske cirkelskærme, lasere, oppustelige figurer og teatralskhed. Det ér virkelig lige så godt som de siger, så gå ikke glip af Brit Floyd til oktober i 2022.

Der vil være highlights fra The Wall, The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals og The Division Bell, samt indeholde en fantastisk 23 minutter lang version af det ikoniske og æradefinerende nummer Echoes, som er skrevet for 50 år siden, og er fra Pink Floyds gennembrudsalbum Meddle fra 1971.

Brit Floyd’s VIP M&G Soundcheck Experience
Ved ankomst til DR Koncerthuset kl. 17 på dagen for koncerten vil hver gæst modtage et Brit Floyd VIP Meet & Greet Soundcheck Experience tour-laminat og nøglesnor, samt få mulighed for at gå i merchandiseboden og snakke med tour-crewet inden showet. Herefter vil du blive inviteret ind i salen af Brit Floyds Tour manager til soundcheck. Brit Floyd vil her optræde med to klassiske Pink Floyd numre, som ikke er en del af aftenens koncert, og musikerne vil efterfølgende komme ned fra scenen og hilse på alle VIP-gæsterne. Musikerne vil glædeligt snakke, signere merchandise og tage fotos. Brit Floyd fans kan forvente en mindeværdig og personlig oplevelse!

Tilkøb VIP M&G Soundcheck Experience

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter