0Din kurv er tom
Venteliste

Brit Floyd – Eclipse World Tour 2018

17. okt '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Brit Floyd – Eclipse World Tour 2018

Skriv dig på venteliste

Eclipse World Tour 2018

Brit Floyd og deres storslåede Eclipse World Tour 2018 gæster DR Koncerthusets magiske Koncertsal og fejrer 45 året for "The Dark Side og the Moon".

45 years of The Dark Side of the Moon

Efter flere udsolgte shows i Danmark gennem de sidste mange år, er et af verdens bedste coverbands endelige tilbage! Gå ikke glip af en enestående oplevelse når Brit Floyd bringer Pink Floyds fantastiske musik til live med nyt sensationelt show. Denne gang kan cover-mestrene opleves i DR Koncerthusets imponerende koncertsal.

Når fantastiske og ufatteligt dygtige Brit Floyd indtager scenen, så bliver alt det spektakulære man kender fra et ’ægte’ Pink Floyd show gengivet i stor lyd, med gigantisk lyssætning og top-moderne video-projektioner.

Udover at optræde med de helt store, gåsehudsfremkaldende momenter fra ”Animals”, ”Wish You Were Here”, ”The Wall” og ”The Division Bell”, giver Brit Floyd på denne tur særlig kærlig behandling til “The Dark Side Of The Moon”; som i år har 45 års jubilæum. Publikum kan roligt forvente pompøse og show-stoppende version af alle de store hits.

Brit Floyds shows er et særligt fænomen, og betragtes bredt som et af de bedste ”live-tributes” til det legendariske Pink Floyd. Showet er meget tro mod det originale, pompøse set-up fra den sidste ”Division Bell Tour” i 1994 – med den cirkulære bagskærm, masser af bevægeligt lys og teatereffekter – som giver fans den tættest mulige oplevelse af et originalt Pink Floyd live show.

“Eclipse World Tour”-showet er det største, bedste og mest ambitiøse show Brit Floyd endnu har leveret – og det siger ikke så lidt.


VIP Meet & Greet Soundcheck pakke! – UDSOLGT

Ved ankomst til koncertsalen kl. 17 vil hver gæst modtage et særligt Brit Floyd VIP Meet & Greet Soundcheck Experience pas og nøglesnor og videremere have mulighed for at gå i merchandise boderne og snakke med touren inden showet.

Herefter vil VIP’erne, af Brit Floyds Tour manager, blive inviteret ind i salen til den private soundcheck experience

Musikerne fra Brit Floyd vil her forkæle deres VIP publikum med en særlig bonus optræden, hvor de vil fremføre to klassiske Pink Floyd numre, som ikke er en del af aftenens koncert, og efterfølgende vil musikerne komme ned fra scenen og hilse på alle gæsterne.

Musikerne vil glædeligt snakke, signere merchandise og tage billeder med VIP’erne. Brit Floyd fans kan se frem til at blive forkælet med en mindeværdig og personlig oplevelse.

 

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere