Venteliste

BRIT FLOYD – Immersion World Tour 2017

18. okt '17 kl. 20:00

Studie 1

BRIT FLOYD – Immersion World Tour 2017

Event er afholdt

Brit Floyd – ­ Immersion World Tour ­ 2017

Et af de helt store show-begivenheder vender tilbage til Danmark, når Brit Floyd bringer Pink Floyds fantastiske musik til live ved et sensationelt nyt show i DR Koncerthuset; ”Immersion World Tour 2017”.

Det spektakulære ved et Pink Floyd show bliver gengivet i stor lyd, med gigantisk lyssætning og top-moderne video-projektioner.

Udover at optræde med de helt store, gåsehudsfremkaldende momenter fra ”The Dark Side of the Moon”, ”Wish You Were Here”, ”The Wall” og ”The Division Bell”, giver Brit Floyd på denne tur særlig kærlig behandling til “Animals”; som i år har 40 års jubilæum. Forvent blandt andet en stor, show-stoppende version af ”Dogs”.

Brit Floyds shows er et særligt fænomen, og betragtes bredt som et af de bedste ”live-tributes” til det legendariske Pink Floyd. Showet er meget tro mod det originale, pompøse set-up fra den sidste ”Division Bell Tour” i 1994 – med den cirkulære bagskærm, masser af bevægeligt lys og teatereffekter – som giver fans den tættest mulige oplevelse af et originalt Pink Floyd live show.

“Immersion”-showet er det største, bedste og mest ambitiøse show Brit Floyd endnu har leveret – og det siger ikke så lidt.
VIP M&G Soundcheck Experience – Information
Ved ankomst allerede kl. 17.00 udleveres særligt VIP Meet and Greet Soundcheck Experience lamineret adgangstegn, med halsbånd. Der er mulighed for at se og købe merchandise, før alle andre og få en god snak med showets dedikerede personale.

BRIT FLOYDs tour-manager byder indenfor i Studie 1, hvor adgangskortholdere får en privat ”soundcheck experience”. BRIT FLOYD’s musikere vil byde gæsterne på en særlig musikalsk oplevelse, med to Pink Floyd-klassikere, som ikke er inkluderet i selve showet. Efterfølgende vil musikerne komme ned fra scenen og hilse på gæsterne.

Musikerne er glade for at kunne tale med gæsterne og vil signere merchandise og de stiller gerne op til fotografering.

BRIT FLOYD-fans får i sandhed en mindeværdig, personlig oplevelse med VIP M&G Soundcheck Experience

 

Studie 1

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 1? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere