0Din kurv er tom
Venteliste

Brit Floyd

9. okt '19 kl. 20:30

Koncertsalen

Brit Floyd

Skriv dig på venteliste

40 Years of The Wall

Brit Floyd bringer deres fantastiske, hæderkronede hyldest af Pink Floyd tilbage til Danmark og i DR Koncerthuset, Koncertsalen i anledningen af 40-års-jubilæet for ”The Wall”, som stadigvæk står som et af verdens bedste sælgende albums nogensinde.

The perfect rock show

sådan beskriver The LA Times Brit Floyds ekstravagant live show i sand verdensklasse.

Brit Floyd bringer deres fantastiske, hæderkronede hyldest af Pink Floyd tilbage til Danmark og i DR Koncerthuset, Koncertsalen i anledningen af 40-års-jubilæet for ”The Wall”, som stadigvæk står som et af verdens bedste sælgende albums nogensinde.

“The Wall”, “The Dark Side of the Moon” og mange flere! Brit Floyd, verdens bedste Pink Floyd hyldest-show, vender tilbage i 2019 med deres største og mest ambitiøse produktion nogensinde i form af en helt særlig 40-års jubilæums hyldest til Pink Floyds ikoniske rockopera ’The Wall’.
Udgivet i november 1979 som et delvist selvbiografisk konceptalbum af Pink Floyd-stifteren Roger Waters, er ”The Wall” stadig et af de bedst sælgende albums nogensinde, og et af de største øjeblikke i rockens historie. På deres kommende tour vil Brit Floyd optræde med højdepunkter fra ”The Wall”, samt sange fra Pink Floyd-klassikerne ”The Dark Side of the Moon”, ”Wish You Were Here”, ”Animals”, ”The Division Bell” med flere.
Brit Floyd er virkelig blevet et fænomen og er betragtet af mange som verdens største livehyldest til Pink Floyd, med deres nøjagtige genskabelse af størrelsen og pragten af den sidste ”Division Bell” tour fra 1994.
Showet indeholder et lysshow i millionklassen, store runde skærme, arch plus-projektører, laserlys, oppustelige rekvisitter og skuespil. Et Brit Floyd show er så tæt på et originalt Pink Floyd live show, som man kan komme!

 

Brit Floyd VIP Meet & Greet Soundcheck Pakke:

Salget er lukket.

Ved ankomst til DR Koncerthuset kl. 18:45 vil hver gæst modtage et særligt Brit Floyd VIP Meet & Greet Soundcheck Experience pas og nøglesnor, og videremere have mulighed for at gå i merchandiseboden og snakke med tour-crewet inden showet.

Herefter vil VIP’erne, af Brit Floyds Tour manager, blive inviteret ind i salen til den private soundcheck experience

Musikerne fra Brit Floyd vil her forkæle deres VIP publikum med en særlig bonusoptræden, hvor de vil fremføre to klassiske Pink Floyd numre, som ikke er en del af aftenens koncert, og efterfølgende vil musikerne komme ned fra scenen og hilse på alle gæsterne.

Musikerne vil glædeligt snakke, signere merchandise og tage billeder med VIP’erne. Brit Floyd fans kan se frem til at blive forkælet med en mindeværdig og personlig oplevelse.

Pakkepris inkl. billetgebyr: DKK 1030,-

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere
Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter, tilmeld dig vores nyheder