0Din kurv er tom

Bruce Dickinson – Spoken Word

8. sep '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Bruce Dickinson – Spoken Word

Event er afholdt

Bruce Dickinson – Spoken Word

Oplev Bruce Dickinsons karismatiske fortællelyst fyldt med humor og indsigt, når heavy metal-legenden fra Iron Maiden fortæller om sin righoldige karriere og de fantastiske projekter han deltager i.

Udover at være forsanger i et af verdens største bands, har Bruce Dickinson også masser af succes i de højere luftlag som pilot, bestyrelsesformand i Cardiff Aviation og meget andet.

Han er også involveret i et luftskibsprojekt, der forsøger at producere et flyvende hybridfly og en del af Pouncer, det utrolige dronefly, der er designet til at levere mad til ufremkommelige steder.

Bruce Dickinson flyver stadig Boeing 757 og flyver stadig Iron Maiden rundt, når de turnerer senest på deres ”Book Of Souls Tour”.

Billetten inkluderer et signeret dansk eksemplar af Bruce Dickinsons selvbiografi : ”What does this button do!”

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere