0Din kurv er tom
Aflyst

Brunchkoncert

3. maj '20 kl. 11:00

Koncertsalen

Brunchkoncert

Event er afholdt

Brunchkoncert

I forlængelse af regeringens seneste tiltag mod spredning af coronavirus må DR Koncerthuset desværre aflyse koncerten, da det ikke muligt for os at gennemføre produktionen indenfor de rammer, som tillades af sundhedsmyndighederne. Har du billet til denne koncert, bliver den refunderet af DR. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Corona-virus og refusion af billetter her: https://drkoncerthuset.dk/info-coronavirus/

Kom til en hyggelig formiddagskoncert med en lille times koncert efterfulgt af brunch. Publikum og musikere mødes på scenen i Koncertsalen til en intim kammermusiksalon med Mozart og Resphigi på programmet, og bagefter serveres der en dejlig brunch.

PROGRAM
Kl. 11.00 Koncert i Koncertsalen
Kl. 12.00 Brunch i DR Koncerthusets foyerområde

REPERTOIRE
W.A. Mozart: Klarinetkvintet i A-dur
O. Resphigi: ”Il Tramonto”

Medvirkende
Sopran: Phillipa Cold
Klarinet: Johnny Teyssier
Violin: Madara Petersone, Alexander Butz
Bratsch: Dmitri Golovanov
Cello: Chul-Geun Park
Vært: Aleksandra Vagner

Se programmet her

Brunchkoncert

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere