DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Canellakis & Aimard

6. mar '21 kl. 15:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Canellakis & Aimard

Canellakis & Aimard

Mytisk kærlighed og impressionistiske stemninger fylder Koncertsalen med den amerikanske dirigent Karina Canellakis i spidsen. Sibelius’ havfantasi Okeaniderne og Ravels Daphnis og Chloé er musikalsk magi – og Ravels Klaverkoncert for venstre hånd er trolddomskunst med Pierre-Laurent Aimard solist.

Naturen er overvældende smuk og faretruende stor, når Sibelius gengiver den. I orkesterstykket Okeaniderne maler han et havsceneri, der kaster os rundt i bølgerne. Magisk musik, hvor mennesket smelter helt sammen med naturen.

Ravels ballet Daphnis og Chloé foregår på en paradisø, hvor solen står op til en symfoni af fuglesang. Dagen er lang og hed, præcis som det forelskede par Daphnis og Chloé ønsker sig det. Musikken er en hyldest til livet og erotikken.

Anderledes mørkt udvikler det sig hos Wagner, hvor kærlighedsparret Tristan og Isolde kun kan få hinanden i døden. Isoldes ”kærlighedsdød”, Liebestod, er den gribende udklang.

Den amerikanske dirigent Karina Canellakis håndterer de fintfølende, impressionistiske klange denne aften, hvor solisten er den store franske pianist Pierre-Laurent Aimard. Han spiller Ravels djævelske Klaverkoncert for venstre hånd, der både for øret og for øjet er en oplevelse uden lige.

Koncerten kan også opleves den 4. marts 2021 klokken 19.30. Læs mere her

Vær opmærksom på, at koncerten er en del af DR Symfoniorkestrets koncertpakke Stjerner ved flygelet, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Program


Sibelius

Okeaniderne

Ravel

Klaverkoncert for venstre hånd

Wagner

fra Tristan og Isolde: forspil til 3. akt og Liebestod

Ravel

Daphnis og Chloé, suite nr. 2

Dirigent

Karina Canellakis

Solist, klaver

Pierre-Laurent Aimard

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Nyd vores Kaffe & Kagebord inden udvalgte eftermiddagskoncerter

Som noget nyt tilbyder DR Koncerthusets restaurant ved udvalgte eftermiddagskoncerter et Kaffe og Kagebord ad libitum. Inden den store musikalske oplevelse i Koncertsalen kan du forkæle ganen med et skønt sortiment af sæsonens kager, velsmagende bagværk og vores friskbrygget økologiske kaffe.

Pris: 150 kroner.

Velbekomme!

Køb Kaffe & Kagebord her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere