0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Carl Th. Dreyers Jeanne d’Arcs lidelse og død

31. okt '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Carl Th. Dreyers Jeanne d’Arcs lidelse og død

Event er afholdt

Carl Th. Dreyers Jeanne d’Arcs lidelse og død

Musikkoryfæerne Adrian Utley fra Portishead og Will Gregory fra Goldfrapp besøger DR Koncerthuset med chefdirigent Charles Hazlewood samt livemusikere og opfører deres eget score til Carl Th. Dreyers mesterværk ’Jeanne d’Arcs lidelse og død’ fra 1928

Bemærk: Der er åbnet op for flere priskategorier, se mulighederne via køb billet.

I DR Koncertsalen akkompagneres filmen ”Jeanne d’Arcs lidelse og død” af et orkester bl.a. bestående af seks live-musikere fra Portishead og Goldfrapp og det internationalt kendte danske kor Ars Nova og seks danske blæsere.

Opførelsen markerer og fejrer ikke bare filmens 90-års jubilæum men også 50-året for Dreyers død i 1968. Filmen vises i en nyrestaurerede udgave fra 2017 og står nu skarpere og mere skræmmende end nogensinde før.

Publikum kan forvente en sublim koncertoplevelse ud over det sædvanlige fremført af et mesterligt band af i alt 23 musikere, og Utley og Gregory’s unikke score til Dreyers epokeskabende film står allerede med bragende anmeldelser efter de få gange, den har været opført.

Utley og resten af Portishead står som de afgørende pionerer på trip-hop-scenen med flere mesterværker i bagkataloget, og det kan virke som et scoop, at han netop har valgt at skabe musik til Jeanne d’Arc-filmen – men faktisk står filmen som en af pionerens absolutte yndlingsfilm, og han understreger, ”at Carl Dreyer er en af de helt store inspirationer for mig, så det er et privilegium at komme til DK og DR Koncertsalen og opføre musikken”

DR Koncerthuset, artFREQ., og G((o))ng Tomorrow præsenterer koncerten i samarbejde med Volume og HiFi Klubben

Det bliver helt fantastisk – Læs Politikens varme anbefaling af koncerten HER

 

 

 

[‎02-‎11-‎2018 11:22] Martin Bergholt Buhl DR:

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere