0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Caroline Henderson + special guest Bo Sundström (Bo Kaspers Orkester)

10. feb '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Caroline Henderson + special guest Bo Sundström (Bo Kaspers Orkester)

Event er afholdt

Caroline Henderson

Danmarks ypperste jazz-sangerinde inviterer Bo Kaspers Orkester-frontmand Bo Sundström med som gæst i DR Koncertsalen. Koncerten byder på de største numre fra deres respektive karrierer og nyt materiale særligt udvalgt til lejligheden.

Publikum i DR Koncertsalen har en helt særlig aften i vente med jazz-musiker-mødet mellem en af tidernes største danske sangerinder Caroline Henderson og Bo Sundström fra det svenske, folkekære band Bo Kaspers Orkester.

Caroline Henderson har flere gange lagt Koncerthuset ned, senest i marts i år ved to udsolgte koncerter, samtidig kan publikum få en forsmag på Bo Sundströms enorme musikalske format, da han solo gæster Studie 2 forud for koncerten.

Når de to sangstjerner går sammen på DR Koncerthusets helt unikke scene bliver det med et sæt, der veksler mellem begge musikeres imponerende repertoirer. De vil optræde sammen og hver for sig, og i skøn forening skabe en hel særegen musikalsk oplevelse.

’Vi spiller både nogle af mine sange, nogle af Bos, og så noget, der er helt specielt udvalgt til lejligheden. Det bliver på svensk, dansk og nok også engelsk. Jeg er så spændt på at præsentere det for publikum’, siger Caroline Henderson.

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. Hendersons kunstneriske virke er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter.

Bo Sundström er svensk sanger og sangskriver. Han er bedst kendt som forsanger i Bo Kaspers Orkester, men har også i eget navn udgivet flere albums. Bo Kaspers Orkester har et stort publikum i Danmark og er kendt og elsket for deres særegne blanding af pop, jazz og svensk visetradition i sange som ’Dansa på min grav’, ’Ett & Nol’, ’Hon är så söt’, ’Vi kommer aldrig att dö’ og ’I samma bil’.

Inden koncerten med Caroline Henderson kan du opleve Bo Sundström solo i DR Koncerthusets Studie 2, når han fortolker amerikanske jazz-klassikere og egne jazz-favoritter. Læs mere om koncerten her

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere