DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Carsten Jensen

21. maj '21 kl. 20:00

Studie 2

Carsten Jensen

En samtale med Marie Brixtofte

Studie 2 sætter rammen for en aften med den prisvindende forfatter Carsten Jensen i kølvandet på sin nye bog ”Øvelser i afsked” i selskab og samtale med psykolog og forfatter Marie Brixtofte. Samtalen kredser om livsperspektiver og over en historisk situation, der kræver nye spørgsmål og svar.

Arrangementet med Carsten Jensen den 26. januar 2021 er udsat til den 21. maj 2021. Har du billet til eventen, er du blevet kontaktet af DR Koncerthusets kundecenter på mail. Din billet er også gyldig til den nye dato. Hvis du har bestilt mad eller drikke i vores bar eller restaurant, vil dette automatisk blive flyttet til den nye dato.
Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

En måned før corona ramte, mistede Carsten Jensen sin stedsøn, som kun blev 25 år. Carsten forelæste på et universitet i Los Angeles, hvor han var engageret i en tæt dialog med sine unge studerende om deres håb og drømme for fremtiden. Nu inviterer Carsten Jensen publikum ind i Studie 2 til en samtale med Marie Brixtofte om tanker om sorg og en verdensomspændende pandemi satte tankerne i gang hos en forfatter, hvis bedste værktøj, udover samtalen, var at skrive en bog.

“Øvelser i afsked” med undertitlen Corona-krøniken er Carsten Jensens nye bog om tab og afsked, både den personlige og den globale, hvor vi alle er tvunget ud i en helt ny, udsat position. Sorg er et ukendt land, men det er en pandemi også. Ensomhed og eftertanke har de til fælles.

Sammen med psykolog Marie Brixtofte, vil Carsten Jensen dykke ned i en samtale om fællesskab og ensomhed. Hvad er livets mening og hvad er vores egen mening med livet? Har vi en fælles sorg at bearbejde i forbindelse med en verden som forandrede sig voldsomt, med restriktioner og adskillelse mellem mennesker.

Carsten Jensen er født 1952. Han har et stort, populært, prisvindende og alsidigt forfatterskab bag sig, som rummer både essaysamlinger, store episke romaner som bestselleren “Vi de druknede” (2006) og Den første sten (2015) og rejsebogsklassikere som “Jeg har set verden begynde”, der indbragte Carsten Jensen De Gyldne Laurbær i 2002. Senest har han udgivet tre bind i sin essayistiske debatbogs-serie “Kældermennesker” (2018), “Mod stjernerne” (2018) og “Hovedspringere” (2019) og d. 24. november blev “Øvelser i afsked – en Corona-krønike” lanceret.

Marie Brixtofte er født 1979. Autoriseret psykolog og arbejder pt freelance hos TUBA (Terapi for Unge som er Børn af Alkoholikere) og holder foredrag. Tidligere har hun arbejdet hos Børn, Unge & Sorg og haft privat praksis. Inden hun blev psykolog, har hun arbejdet i syv år som investment banker hos blandt andet JP Morgan i London. Hun er gift, har tre børn og bor i dag i Danmark. Maries Brixtofte er aktuel med “Bolsjefilosofi og andre leveråd”, og har tidligere skrevet den autobiografiske roman “Kun når det regner”.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter